Ο Τσιτσιπάς αντιγράφει τον Κύργιο: Σερβίς από κάτω και τρομερό passing shot! (vid)

Ο Ελληνας τενίστας έκανε σερβίς από κάτω και στη συνέχεια έβγαλε ένα εντυπωσιακό passing shot – winner στην αριστερή πλευρά του Ντομινίκ Τιμ.

Στο τουρνουά του Πατρίκ Μουράτογλου, που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του έμπειρου προπονητή, οι οποίες βρίσκονται στη γαλλική Ριβιέρα, λαμβάνει μέρος ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας το βράδυ της Κυριακής αντιμετώπισε τον Ντομινίκ Τιμ, με τον συμπατριώτη μας να γνωρίζει την ήττα από τον Αυστριακό με 3-1. Ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου, το οποίο πρόσφερε ωραίες φάσεις σε όσους είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου ο Στέφανος μάλιστα μιμήθηκε τον Νικ Κύργιο, κάνοντας σερβίς από κάτω και όχι πετώντας την μπάλα ψηλά, όπως κάνουν οι επαγγελματίες. Το σερβίς ήταν χαμηλής ταχύτητας και είχε πολλά φάλτσα, με τον Τιμ πάντως να μην ξαφνιάζεται και να γυρίζει την μπάλα.

Μάλιστα, η επιστροφή του Αυστριακού ήταν σε ένα πολύ δύσκολο σημείο, με τον συμπατριώτη μας να τρέχει στη γωνία, να βρίσκει με ωραίο τρόπο την μπάλα και να βγάζει ένα εξαιρετικό passing shot – winner.

Εντυπωσιακός πόντος από τον Τσιτσιπά, ο οποίος μάλιστα ανέβασε το σχετικό βίντεο στο προφίλ του στο Instagram. Την ανάρτηση σχολίασε και ο Ντομινίκ Τιμ, με τον Αυστριακό τενίστα να συγχαίρει τον Στέφανο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από