Ολυμπιακός- Λοκομοτίβ Μπακού 3-0

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε πολύ άνετα της Λοκομoτίβ Μπακού με 3-0 σετ και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός έκανε έναν υγιεινό περίπατο κόντρα στην αδύναμη όπως φάνηκε Λοκομοτίβ Μπακού. Νίκησε πολύ εύκολα με 3-0 τους Αζέρους και έβαλε πολύ σοβαρή υποθήκη πρόκρισης στους 8 του Challenge Cup.

Μόλις σε 68’ ο… βιαστικός Ολυμπιακός είχε καθαρίσει το ματς. Οι ερυθρόλευκοι συνάντησαν αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ της αναμέτρησης που έληξε υπέρ τους με 25-23. Από εκεί και πέρα η απόδοση των Αζέρων, έπεφτε δραματικά όσο περνούσε η ώρα. Το δεύτερο σετ έληξε 22-15, ενώ στο τρίτο οι φιλοξενούμενοι εμφανώς απογοητευμένοι, σκόραραν μόλις 8 πόντους για το τελικό 25-8.

Πυλώνες της νίκης του Ολυμπιακού ήταν τα ποσοστά στην επίθεση (60% έναντι 31%) αλλά και το καλό μπλοκ που του απέφερε 8 πόντους. Καλύτεροι των γηπεδούχων ήταν οι Οϊβάνεν και Αλεξίεφ (12 πόντοι) και ο Ράουβερντικ με 10, ενώ για τη Λοκομοτίβ Μπακού που υστέρησε πολύ σε όλους τους τομείς, ξεχώρισε μόνο ο Βασιλένκο που ήταν και ο μόνος που πέτυχε διψήφιο νούμερο πόντων (10).

Τα σετ: 25-22, 25-15, 25-8

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από