Λιγκ Καπ : Σερβίς στους δύο ημιτελικούς του Final 4

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου και Φίλιππος Βέροιας διεκδικούν το τρόπαιο.

Το Final 4 του Λιγκ Καπ θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στη Βέροια.

Για τρίτη φορά μέσα στην εφετινή σεζόν και για δεύτερη μέσα στην ίδια διοργάνωση ο Φίλιππος Βέροιας θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και αυτή τη φορά για μία θέση στον τελικό της διοργάνωση.

Ο πρωτάρης Φίλιππος θέλει να πετύχει την υπέρβαση και ο ΠΑΟΚ να πετύχει την πρώτη κατάκτηση Λιγκ Καπ στην ιστορία του. (1ος ημιτελικός, Βέροια, 17/4, 17:00, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου).

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του δευτεραθλητή Φοίνικα ΟΝΕΧ είναι το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού στο φάιναλ-4 Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που γίνεται στη Βέροια. Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει τον 7ο τίτλο στο θεσμό και ο Φοίνικας ΟΝΕΧ το δεύτερο τρόπαιο μετά την πρώτη διοργάνωση το 2012. (2ος ημιτελικός, Βέροια, 17/4, 20:00, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης).

Αυτή θα είναι η 8η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και ο Ολυμπιακός έχει 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τους συριανούς. Μάλιστα έχει μία ακόμα νίκη σε ημιτελικό και δύο σε διπλούς τελικούς.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά ο Φοίνικας είναι αυτός που νίκησε με 3-0 στο Ρέντη στον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα.

FINAL-4 – Δημήτριος Βικέλας Βέροιας
Σάββατο 17 Απριλίου 2021
Ημιτελικοί
17:00 (ΕΡΤ-3): Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας – Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Δεληκωστίδης. Επόπτες: Σαρακινίδης, Βένος, Χάνος, Πλιάχα. Γραμματεία: Πασπάλα. Aναπληρωματικός – Video Check: Βασιλειάδης.
20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Σαρακινίδης, Βένος, Σταυρίδης, Παπαδοπούλου Χρ. Γραμματεία: Ψαρρά. Aναπληρωματικός – Video Check: Γεωργιάδης.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από