Γιούγκρα Σουργκούτ – Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι και διέλυσε με 3-0 την Γιούγκρα Σουργκούτ στη Ρωσία, κάνοντας ένα τεράστιο «βήμα» για την πρόκριση στον τελικό του Challenger Cup!

Με το ένα… πόδι στον τελικό του Challenger Cup βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 3-0 σετ της Γιούγκρα Σουργκούτ στη Ρωσία στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων. Πλέον οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κατακτήσουν δύο σετ στον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας στο Ρέντη (21/3, 19:00) για να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στον τελικό.

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ είχε τον έλεγχο του αγώνα κατά τη διάρκεια και των τριών σετ, παίρνοντας διαφορές από το πρώτο κιόλας τεχνικό τάιμ και διατηρώντας ή διευρύνοντας τες σε κάθε σετ έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Ο Ολυμπιακός στηρίχθηκε στο εκπληκτικό 53% που είχε στην επίθεση του, παρά το γεγονός πως δεν πέτυχε ούτε έναν άσο στο παιχνίδι. Η Σουργκούτ είχε οκτώ μπλοκ σε σχέση με τα έξι του Ολυμπιακού ενώ είχε και δύο άσους.

Για τους ερυθρόλευκους πρώτος σκόρερ για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Αλεξίεφ με 14 πόντους, ενώ 13 είχε ο Οϊβάνεν. Για την Σουργκούτ 12 πόντους σημείωσε ο Κρισμάνοβιτς που είχε και τρία μπλοκ. Ο Ρώσος παίκτης ήταν ο μόνος που έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων για την ομάδα του.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 21-25, 19-25)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από