Οστράβα-Παναθηναϊκός 3-2

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών στην Τσεχία, καθώς ηττήθηκε με 3-2 σετ από την Οστράβα.

Πάλεψε ο Παναθηναϊκός στην Τσεχία, αλλά γνώρισε εντέλει την ήττα με 3-2 σετ από την Οστράβα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «32» του Challenge Cup Γυναικών. Την άλλη Τετάρτη στο Μαρούσι θα κριθεί η πρόκριση.

Οι «πράσινες» δεν ήταν καλές στα πρώτα δύο σετ, κάνοντας εύκολα λάθη, ειδικά στην υποδοχή, με αποτέλεσμα να βρεθούν να χάνουν με 2-0. Οι αλλαγές, όμως, στη συνέχεια του Απόστολου Οικονόμου βελτίωσαν αισθητά την απόδοση του «τριφυλλιού», με αποτέλεσμα να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (2-2).

Στο τάι μπρέικ, όμως, οι Τσέχες ήταν πιο ψύχραιμες και με όπλο το καθαρό μυαλό έφτασαν στη νίκη (15-11 το 5ο σετ), αποκτώντας ένα μικρό προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς στις 24 του μήνα στο κλειστό του Αμαρουσίου. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός για να περάσει στην επόμενη φάση θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ αν επικρατήσει 3-2, η πρόκριση θα παιχτεί στο «χρυσό» σετ.

Τα σετ: 28-26, 25-23, 18-25, 18-25, 15-11

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από