Challenge Cup: Χωρίς αγώνα στους «32» ο Ολυμπιακός, οι κληρώσεις για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Έγινε η κλήρωση στο Challenge Cup ανδρών, με τον Ολυμπιακό να περνάει χωρίς αγώνα στους «32». Ποιοί είναι οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Μίλωνα

Η κλήρωση του Challenge Cup ανδρών έγινε σήμερα, με την κληρωτίδα να χαμογελά στις τρεις από τις τέσσερις ελληνικές ομάδες.

Συγκρεκριμένα, ο Ολυμπιακός πέρασε χωρίς αγώνα στους «32», ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Σπάρτακ Μιγιάβα από την Σλοβακία, ο ΠΑΟΚ με τη Νέιφελς από την Ελβετία και ο Μίλωνας με την Χάποελ Μάτε-Άσερ Άκο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο θα αντιμετωπίσει την ομάδα που τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος του Ισραήλ σε μια σαφώς δύσκολη κλήρωση.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη ήταν ο πιο τυχερός καθώς προκρίθηκε χωρίς αγώνα στους «32» της διοργάνωσης και εκεί θα παίξει με τον νικητή του Κομάρνο-Τίρανα.

Τα ζευγάρια των ελληνικών ομάδων

Ολυμπιακός – Νικητής από το Κομάρνο – Τίρανα
Παναθηναϊκός – Σπαρτάκ Μιγιάβα
ΠΑΟΚ – Νέιφελς
Μίλων – Χάποελ Μάτε-Άσερ Άκο

Οι κληρώσεις στις γυναίκες

Στις γυναίκες ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «32» χωρίς ματς και θα αντιμετωπίσει ομάδα που θα αποκλειστεί από τον 3ο γύρο του CEV Challenge Champions League, ενώ και ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Κράλοβο Πόλ από την Τσεχία.

Όσον αφορά το Challenge Cup Γυναικών ο Άρης προκρίθηκε άνευ αγώνα, ενώ Παναθηναϊκός και Θέτιδα Βούλας έχουν σχετικά βατές κληρώσεις.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

CEV Cup Γυναικών
Ολυμπιακός – Ηττημένη ομάδα από τον 3ο γύρο του CEV Challenge Champions League
ΠΑΟΚ – Kralovo Pole (Τσεχία)

Challenge Cup Γυναικών
Παναθηναϊκός – Sm’ AESCH Pfeffingen (Ελβετία)
Άρης – Νικητής του ASKO Streetvolleys LINZ-RSR Walfer
Θέτιδα Βούλας – Legionobia S.A. (Πολωνία)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από