ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε τον Γάτση

Ακόμα μια μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, αποκτώντας τον Τάσο Γάτση που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Φοίνικα Σύρου.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη ενόψει της νέας περιόδου, μετά τον Κώστα Καπετανίδη, τον οποίο ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Γάτση. Ο Έλληνας κεντρικός μέχρι πρότινος ήταν παίκτης του Φοίνικα Σύρου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Άρη, Νίκη Αιγινίου και Έδεσσα, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον αθλητή Τάσο Γάτση.

Ο έμπειρος κεντρικός (ύψος 1,98 μ., γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1991) έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων των Κυπελλούχων Ελλάδος και την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Δικεφάλου, ανέφερε…
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την πρόταση συνεργασίας που μου έκανε. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος δημιουργεί μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα μέσα και έξω από το παλατάκι και δίνει ώθηση στην ομάδα . Εύχομαι στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου καλή αρχή και Υγεία, ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».

Η πορεία του…
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Έδεσσα (2007-08) και ακολούθησε η ομάδα του Ηρακλή (2008-2010), η Νίκη Αιγινίου (2010-13), και ο Άρης (2013-14). Επιστρέφει τον Ηρακλή για μια τριετία (2014-17), ενώ στην αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Φοίνικα Σύρου.

Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από