Με Χατζηευστρατιάδου η αναχώρηση της εθνικής για Νορβηγία

Με μια αλλαγή στη σύνθεσή της θα αναχωρήσει η εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών για τη Νορβηγία, όπου θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Με μια αλλαγή στη σύνθεσή της θα αναχωρήσει η εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών για τη Νορβηγία, όπου θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι η Κατερίνα Γιώτα ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αγκώνα, με αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκιγέρμο Ναράνχο, να την αφήσει εκτός αποστολής για να την προφυλάξει και να πάρει στη θέση της στην 14άδα την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Η «γαλανόλευκη» αναχωρεί αύριο το πρωί (17/8, 07:20) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Όσλο, με ανταπρόκριση από τη Βιέννη, ενώ από την πρωτεύουσα της Νορβηγίας η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στο Φρέντρικσταντ. Ο αγώνας με τη Νορβηγία θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/8, 16:00), ενώ την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος παίρνουν οι πρώτες δύο ομάδες του γκρουπ.

Την 14άδα της εθνικής ομάδας βόλεϊ των γυναικών συγκροτούν οι εξής αθλήτριες:

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Όλγα Βεργίδου
Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη, Ευαγγελία Μερτέκη, Εύα Χαντάβα, Παναγιώτα Διώτη, Σία Τοτσίδου
Κεντρικές: Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου
Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Μαρία Οικονομίδου
Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Ηλιάνα Ιακωβίδου

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από