Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Παναθηναϊκός: Μάχη «αιωνίων» με το… καλημέρα στη Volley League

O Ολυμπιακός ΟΝΕΧ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (2/11, 19:30) στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της Volley League.

Μετά την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του CEV Champions League, ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Το απόγευμα της Κυριακής (2/11, 19:30) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη δεύτερη αγωνιστική της Volley League.

Διαβάστε επίσης: «Must win» παιχνίδια για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κόντρα σε Πανσερραϊκό και Παναιτωλικό

Για εισιτήρια πατήστε ΕΔΩ.

Καβάνα ενόψει του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Δυνατοί, με αυτοπεποίθηση»

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης έκανε ο Μαξιμιλιάνο Καβάνα που τόνισε πως: «Είναι το ματς που τόσο εμείς όσο και ο κόσμος μας ανυπομονούμε να παίξουμε. Θα είναι ένα σπουδαίο ματς. Είμαστε δυνατοί, σε καλή φόρμα, έχουμε αυτοπεποίθηση και πάνω απ’ όλα, πολύ ενθουσιασμό. Θα ​​κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να πάρουμε τη νίκη».

Παράλληλα και ο προπονητής των Πειραιωτών, Αντρέα Γκαρντίνι, ανέφερε ότι «είναι το δεύτερο ματς στο φετινό πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό, διότι παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Είμαστε μια νέα ομάδα. Δουλεύουμε σωστά και νομίζω, θα είναι ένα καταπληκτικό ματς. Θα είναι μία μάχη στην έδρα μας και περιμένουμε τον κόσμο μας να μας δώσει έξτρα δύναμη».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από