Προπονητής χτύπησε 13χρονη αθλήτρια σε αγώνα βόλεϊ – Τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει στο Καζακστάν βίντεο που δείχνει προπονητή να χτυπά στο κεφάλι μια 13χρονη παίκτρια μετά από λάθος της σε αγώνα βόλεϊ, με την Ομοσπονδία να του επιβάλλει διετή αποκλεισμό και τον σύλλογό του να διακόπτει τη συνεργασία μαζί του.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Καζακστάν περιστατικό βίας σε τουρνουά βόλεϊ στην πόλη Παβλοντάρ, με πρωταγωνιστή έναν προπονητή που χτύπησε 13χρονη αθλήτρια της ομάδας του.

Όπως καταγράφεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τεχνικός πλησίασε τη νεαρή παίκτρια και τη χτύπησε στο κεφάλι, έπειτα από λάθος της κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παρά το συμβάν, η 13χρονη επέστρεψε στο γήπεδο και συνέχισε κανονικά τη συμμετοχή της.

Διαβάστε επίσης – Πρώην διαιτητής εκθέτει τον Τσάπα: «Ο Βασιλακόπουλος είχε ζητήσει την αποβολή του Γιαννάκη, δεν ήταν δώρο για τα 5 χιλιάρικα» (vid)

Η δημοσιοποίηση του βίντεο οδήγησε σε άμεσες κυρώσεις, καθώς η Ομοσπονδία Βόλεϊ του Καζακστάν επέβαλε στον προπονητή διετή αποκλεισμό από κάθε προπονητική δραστηριότητα. Την ίδια στιγμή, ο σύλλογος στον οποίο εργαζόταν ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από