Ο Παμβοχαϊκός απέκλεισε τον Παναθηναϊκό

Ο γηπεδούχος Παμβοχαϊκός, νίκησε με 3-0 σετ τον Παναθηναϊκό στο Βραχάτι, στο πλαίσιο του Γ’ Ομίλου του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο Final 4 της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» με δυο ήττες τέθηκαν εκτός πρόκρισης, την ώρα που το εισητήριο για την επόμενη φάση θα κριθεί στην αναμέτρηση Παμβοχαϊκός-Παναχαϊκή. Στο […]

Ο γηπεδούχος Παμβοχαϊκός, νίκησε με 3-0 σετ τον Παναθηναϊκό στο Βραχάτι, στο πλαίσιο του Γ’ Ομίλου του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο Final 4 της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» με δυο ήττες τέθηκαν εκτός πρόκρισης, την ώρα που το εισητήριο για την επόμενη φάση θα κριθεί στην αναμέτρηση Παμβοχαϊκός-Παναχαϊκή.

Στο πρώτο σετ οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά παίρνοντας το προβάδισμα με 10-5, όμως οι παίκτες του Δεληκώστα ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους και τελικά πήραν το σετ δύσκολα με 26-24. Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχοι με όπλο το καλό και επιθετικό σερβίς τους (10 άσσοι) αναδείχθηκαν εύκολα νικητές με 25-18.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθειά του για κάτι καλό. Ήταν μπροστά με 16-15 μέχρι τα μισά του σετ, αλλά η ανωτερότητα και η ετοιμότητα  του Παμβοχαϊκού μίλησε στο τέλος για το 25-22 και την καθαρή νίκη με 3-0.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Παλέντζας (17π), Γκλάνστον (13π) και Ανέστης (11π), ενώ για τον Παναθηναϊκό προσπάθησαν χωρίς τελικό αντίκρισμα οι Σιλμπενέιτζελ (10π) και Μπέλος (9π).

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-18, 25-22)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από