Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-1

Οι Πράσινες πήραν τον πρώτο τελικό της Pre League και χρειάζονται άλλη μία νίκη για να επιστρέψουν στα σαλόνια της Volleyleague.

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή της στην Volleyleague έκανε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, η οποία επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΚ με 3-1 σετ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στους τελικούς των πλέι οφ ανόδου της Pre League, με τις Πράσινες να θέλουν πλέον μία ακόμα νίκη για να σφραγίσουν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη τα πήγε εξαιρετικά από τη γραμμή του σερβίς και με οκτώ άσους έφτασε στη νίκη. Οι Πράσινες πήραν τα δύο πρώτα σετ εύκολα με 25-20 και 25-13, αλλά στο τρίτο η ΑΕΚ αντέδρασε και με 27-25 μείωσε σε 2-1. Στο τέταρτο σετ η απόδοση του Τριφύλλι επανήλθε σε υψηλά επίπεδα και με 25-20 σφράγισε τη νίκη.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας και με νίκη ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει την άνοδο. Σε αντίθεη περίπτωση οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στον Χολαργό τη Μεγάλη Τετάρτη.

Τα σετ: 25-20, 25-13, 25-27, 25-20

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από