Προκλητικός ο Φιλίποφ, έκανε άσεμνες χειρονομίες

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Κυπέλλου γύρισε στον κόσμο των Πειραιωτών και έκανε άσεμνες χειρονομίες.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου που διεξάγεται στην Ιεράπετρα με 3-1 σετ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Μια πολύ σημαντική νίκη, την οποία αμαύρωσε ο Ντίμα Φιλίποφ με τις προκλητικές χειρονομίες που έκανε στον κόσμο των Πειραιωτών, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο πασαδόρος του Δικεφάλου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα γύρισε στην πλευρά που βρισκόντουσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και έκανε μια άσεμνη χειρονομία. Ο έμπειρος άσος δεν σεβάστηκε τα μικρά παιδιά που βρισκόντουσαν στο γήπεδο και έβλεπαν δια ζώσης το μεγάλο παιχνίδι, αλλά ούτε τα χρόνια που πέρασε στο μεγάλο λιμάνι.

Μια απαράδεκτη κίνηση, με τον ίδιο πάντως μετά το τέλος της αναμέτρησης να προσπαθεί να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έκανα κάποια προσβλητική κίνηση σε έναν ημιτελικό που είναι γεμάτο με παιδιά, είμαι διεθνής αθλητής και θα πρέπει να είμαι προσεκτικός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντίμα Φιλίποφ. Όπως και να έχει η κίνησή του άφησε πολύ άσχημες εντυπώσεις στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Ιεράπετρας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από