Συνεχίζεται το σερί του Ολυμπιακού: 6/6 απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κέρδισε για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν τον ΠΑΟΚ και διεύρυνε στο 6/6 το νικηφόρο σερί απέναντι στον ΠΑΟΚ – Ερχεται το ματς του ποδοσφαίρου (1/12) και ο επαναληπτικός του League Cup στην Πυλαία (5/12)

Ολο και μεγαλώνει το σερί που τρέχει ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ, με την ανδρική ομάδα βόλεϊ των Πειραιωτών να κερδίζει με 3-0 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Δικεφάλου στο Ρέντη, για τα ημιτελικά του League Cup, και να κάνει το 6/6 στα φετινά παιχνίδια των δύο συλλόγων!

Οι Ερυθρόλευκοι μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχουν κοντραριστεί 6 φορές με τους Θεσσαλονικείς και έχουν επικρατήσει και στις 6 αναμετρήσεις, χτίζοντας ένα εντυπωσιακό σερί. Όλα τα ματς ήταν για τον Ερασιτέχνη, ενώ την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ντέρμπι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη (1/12), για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τέσσερις ημέρες αργότερα οι δύο σύλλογοι θα παίξουν ξανά για το βόλεϊ ανδρών, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στην Πυλαία, στη ρεβάνς των ημιτελικών του League Cup. Εκτός από το βόλεϊ ανδρών, στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει πετύχει ήδη δύο νίκες απέναντι στον ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν, μία για το πρωτάθλημα, μία για το League Cup, οι δύο σύλλογοι έχουν αναμετρηθεί επίσης σε Μπάσκετ Γυναικών, Πόλο Ανδρών, Βόλεϊ Γυναικών και Χάντμπολ.

Συγκεκριμένα, στο μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός είχε υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στις 19 Οκτωβρίου, για τη 2η αγωνιστικής της Α1 και είχε επικρατήσει πανεύκολα με 83-40. Στο πόλο οι Πειραιώτες είχαν αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο στις 26 Οκτωβρίου στο Παπαστράτειο και η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είχε επικρατήσει εύκολα με 20-5.

Στο βόλεϊ Γυναικών οι νταμπλούχες Ελλάδας είχαν υποδεχθεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο Ρέντη και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ (0-1), έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 3-1. Στο χάντμπολ, οι δύο σύλλογοι έπαιξαν στη συμπρωτεύουσα, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει και σε αυτό το άθλημα σχετικά εύκολα με 26-22.

Οι άλλες δύο νίκες όπως προαναφέραμε ήταν στο βόλεϊ ανδρών. Η μία σήμερα στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» με 3-0 σετ για τον πρώτο ημιτελικό του League Cup και η άλλη στην πρεμιέρα της Volleyleague στην Πυλαία, επίσης με 3-0 σετ.

Εξι στα έξι για τον Ολυμπιακό, που έχει πετύχει εμφατικές νίκες, που αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο «ερυθρόλευκος» Ερασιτέχνης είναι έτη φωτός μπροστά από τον αντίστοιχο του ΠΑΟΚ, που προσπαθεί να βελτιωθεί και να φτάσει σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Οι νίκες του Ολυμπιακού:

Μπάσκετ Γυναικών: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 83-40
Πόλο Ανδρών: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 20-5
Βόλεϊ Ανδρών: ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 σετ
Βόλεϊ Γυναικών: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 3-1 σετ
Χάντμπολ Ανδρών: ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22-26
Βόλεϊ Ανδρών: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 3-0 σετ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από