ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3

Οι Ερυθρόλευκες έκαναν τα εύκολα δύσκολα στη Θεσσαλονίκη, αλλά στο τέλος έδειξαν χαρακτήρα και πήραν μια σπουδαία νίκη. Στο 15-0 το ρεκόρ του Ολυμπιακού!

Την αήττητη και άκρως εντυπωσιακή πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague συνεχίζει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκες έκαναν τα εύκολα δύσκολα στην Μίκρα, αλλά στο τέλος έδειξαν χαρακτήρα και επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς προηγήθηκε με 2-0 σετ και 17-13 στο τρίτο, αλλά σε εκείνο το σημείο οι παίκτριες του Σέρβου χαλάρωσαν και έδωσαν τη δυνατότητα στην ομάδα της Θεσσαλονικείς να κάνει το 29-27 και να μειώσει σε 2-1.

Στο τέταρτο σετ οι παίκτριες τους Δικεφάλου ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του και βρέθηκαν μια ανάσα από το 2-2, όταν προηγήθηκαν με 23-20, αλλά οι νταμπλούχες Ελλάδας έκαναν την ολική ανατροπή και με 27-25 έκαναν το 3-1.

Μια μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που πέρασαν νικηφόρα από μια πολύ δύσκολη έδρα, στην οποία ο ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα είχε 5 νίκες σε 7 ματς. Μια νίκη με την οποία οι Ερυθρόλευκες απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και φυσικά το φαβορί για την κατάκτηση και των δύο εγχώριων τίτλων.

Με αυτό το διπλό οι παίκτριες του Κοβάτσεβιτς έφτασαν στο 15-0 και θα παραμείνουν στην κορυφή, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο ματς του δεύτερου ΑΟ Θήρας (13-1) με τον Πανναξιακό. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έμεινε στην τρίτη θέση με 9-6 ρεκόρ.

Τα σετ: 1-3 (23-25, 15-25, 29-27, 25-27)

Ξαναδείτε το ματς:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από