ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ντέρμπι με... φόντο τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει η 7η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ντέρμπι με… φόντο τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει η 7η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ! Απόψε στις 21:30 η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ. Το κίνητρο και των δύο ομάδων είναι μεγάλο, αφού έχουν ως στόχο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης για την Ευρώπη. Έχουν μία εβδομάδα πλέον να αγωνιστούν οι ομάδες, καθώς μεσολάβησε το Πάσχα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από μεταξύ τους ματς και συγκεκριμένα από τον αγώνα Κυπέλλου που είχαν στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση με νίκη 2-1 και πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης.

Τώρα παίζουν ξανά οι δυο τους, αλλά για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Σημαντικές απουσίες

Τόσο ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, όσο και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα απουσιών για τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Μάλιστα στην ΑΕΚ πέρα από τα όσα ζητήματα είχε, προστέθηκε και η απουσία του Μάνταλου, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει. Έτσι εκτός πλάνων είναι Μάνταλος, Μπακάκης, Μαχαίρας, Λάτσι, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Ραντόνια, Χνιντ, Σιμόες.

Από την άλλη ο Πάμπλο Γκαρσία όπως πλέον συνηθίζει να κάνει στα πλέι οφ δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ματς. Όμως οι απουσίες είναι γνωστές και δεν θα έχει στη διάθεσή του εξίσου σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα εκτός πλάνων του τεχνικού του ΠΑΟΚ, για την εκτός έδρας αναμέτρηση, έμειναν οι Καγκάβα και Χοσέ Κρέσπο οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο και ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από