6 κριτήρια για να διαλέξεις την καλύτερη στοιχηματική εταιρία

Ποια είναι λοιπόν τα κριτήρια που θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας επιλέγοντας μία στοιχηματική εταιρία; Ας δούμε τα 6 πιο σημαντικά από αυτά διασφαλίζοντας αξιοπιστία και ασφάλεια στο παιχνίδι μας

Η επιλογή της σωστής στοιχηματικής εταιρίας είναι κρίσιμη και έχει άμεση επίδραση στο παιχνίδι. Οι κορυφαίες εταιρίες έχουν την ικανότητα να ανταπεξέρχονται τον ανταγωνισμό δίνοντας μία άγρια ομορφιά στη διασκέδασή μας. Σελίδες όπως η novibet.gr/stoixima κάνουν το στοίχημα να φαίνεται παιχνιδάκι την ώρα που οι κίνδυνοι του διαδικτύου αποτελούν τροχοπέδη στα πονταρίσματά σου. Ποια είναι λοιπόν τα κριτήρια που θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας επιλέγοντας μία στοιχηματική εταιρία; Ας δούμε τα 5 πιο σημαντικά από αυτά διασφαλίζοντας αξιοπιστία και ασφάλεια στο παιχνίδι μας. 

Νόμιμη Άδεια Λειτουργίας

Το αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στη χώρα μας για τα διαδικτυακά καζίνο και τις online στοιχηματικές εταιρίες δεν αφήνει πολλά περιθώρια για λάθη στην επιλογή Bookmaker. Βεβαιώσου πως η εταιρία που θέλεις να ανοίξεις λογαριασμό βρίσκεται στη λίστα με αυτές που έχουν στη διάθεσή τους νόμιμα άδεια λειτουργίας. Κανένας δεν θα ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με την ΕΕΕΠ διατηρώντας στοιχηματικό λογαριασμό σε μη αδειοδοτημένη εταιρία.

Ποικιλία Στοιχηματικών Επιλογών

Κάθε παίκτης αναζητά την μεγαλύτερη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών για να τοποθετήσει τα πονταρίσματά του. Είναι ένα από τα βασικότερα κριτήρια που λαμβάνουν υπόψη τους πριν ανοίξουν λογαριασμό σε μία εταιρία. Τσεκάρετε αν υπάρχει μεγάλη γκάμα αθλημάτων και πόσα στοιχήματα προσφέρονται σε κάθε αναμέτρηση. Να θυμάστε πάντα πως όσο περισσότερα τα στοιχηματικά γεγονότα και οι επιλογές που σας προσφέρονται σε κάθε αναμέτρηση τόσο πιο διασκεδαστικό γίνεται το παιχνίδι σας.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Όλοι έχουν χρειαστεί συμβουλές από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους. Είναι σημαντικό η επικοινωνία να γίνεται στα ελληνικά ώστε να αποφεύγονται τυχόν σφάλματα και παρερμηνείες. Δείτε τους τρόπους επικοινωνίας που υποστηρίζει η κάθε εταιρία και αποφασίστε ποιες από αυτές καλύπτουν τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Πολλές φορές μία πρώτη επικοινωνία με εκπροσώπους του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να σας υποδείξει αν η εταιρία που επιλέξατε είναι υπαρκτή.

Ζωντανό Στοίχημα και Live streaming.

Το ζωντανό στοίχημα έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα του παίκτη. Είναι μία υπηρεσία που βρίσκει μεγάλη αποδοχή στο κοινό και φυσικά δεν λείπει από καμία online στοιχηματική εταιρία. Ένα βασικό κριτήριο για την επιλογή σας θα πρέπει να είναι το υψηλών προδιαγραφών live betting και πάντα σε συνδυασμό με την τηλεοπτική κάλυψη των αναμετρήσεων. Το Live Streaming είναι μία ακόμα υπηρεσία που ενδιαφέρει τους παίκτες. Είναι μία υπηρεσία που σου επιτρέπει να παρακολουθείς την αναμέτρηση που ποντάρεις σχηματίζοντας καλύτερη άποψη για την εξέλιξή της.

Μέθοδοι Συναλλαγών

Ανοίξατε λογαριασμό και ήρθε η ώρα να κάνετε τις καταθέσεις σας. Ένας σημαντικός παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα κυρίως σε παίκτες που χρησιμοποιούν συγκεκριμένους  τρόπους συναλλαγών στο διαδίκτυο. Βεβαιωθείτε πως η εταιρία που επιλέξατε υποστηρίζει ποικιλία επιλογών και κυρίως εξυπηρετεί τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Ρίξτε μία ματιά για τα όρια καταθέσεων και αναλήψεων καθώς επίσης και για πιθανές χρεώσεις στις συναλλαγές σας.

Μπόνους* και Πρόγραμμα Προσφορών

Πολλοί παίκτες επιλέγουν την εταιρία που θα ανοίξουν λογαριασμό με βάση το πρόγραμμα προσφορών που τρέχει και το μπόνους* καλωσορίσματος. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται όμως για να ψάξετε τους όρους και τις προϋποθέσεις που τα συνοδεύουν. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εκπληρώσετε τους όρους αυτούς προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα για ανάληψη στο τέλος του παιχνιδιού σας. Όλες οι εταιρίες τρέχουν έξτρα προσφορές για συγκεκριμένες αναμετρήσεις και προωθητικές ενέργειες που έχουν να κάνουν με το σκορ, τα τέρματα και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από