Στα μέτρα τους το 2.05

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Γερμανία και Ισπανία.

Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία (21:30): Με την ατυχία τους τα έχουν στην Ουνιόν Βερολίνου. Οι πρωτευουσιάνοι έφτασαν μια ανάσα από το να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στη Φρανκφούρτη, αλλά είδαν την Άιντραχτ να σκοράρει στο 95’ και να «κλέβει» τη νίκη με 2-1. Παρ’ όλα αυτά και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο σε ένα ακόμη παιχνίδι. Μετά από αυτή την ήττα, έμεινε στους 20β. και έπεσε στην 6η θέση. Ο απολογισμός είναι 5-5-3 με 20-19 γκολ.

Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία (21:30): Από… ξεγυρισμένη σφαλιάρα προέρχεται η Λειψία. Θα περίμενε κανείς ότι οι «ταύροι» μετά την πεντάρα σε βάρος της Κλαμπ Μπριζ για το Champions League, θα έμπαιναν με το «μαχαίρι στα δόντια» στο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν. Αντ’ αυτού, μπήκαν με ύψος μπλαζέ και το πλήρωσαν. Οι «ασπιρίνες» τους… κέρασαν τρία γκολ και τους υποχρέωσαν σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά με σκορ 3-1. Έτσι, έμειναν στους 18β. και στην 8η θέση. Πλέον, ο απολογισμός είναι 5-3-5 με 24-16 τέρματα.

Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία (21:30): Με πλήρη αποστολή θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, αφού και ο αναπληρωματικός επιθετικός Μπέρενς είναι διαθέσιμος μετά από κορωνοϊό. Αντίθετα, ο Covid-19 ταλαιπωρεί ακόμη τους φιλοξενούμενους. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο τερματοφύλακας Γκουλάτσι, οι αμυντικοί Σιμακάν και Όρμπαν, συν τον επιθετικό Πόουλσεν. Στην ίδια λίστα ο προπονητής Τζέσι Μαρς και άλλα δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου. Τραυματίες παραμένουν ο μέσος Όλμο και ο αναπληρωματικός μπακ Χάλστενμπεργκ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το συνηθίζω, αλλά το έχω πάρει… πατριωτικά με τη Λειψία, την οποία δεν μπορώ να την πιάσω πουθενά. Ελπίζω τώρα να πέσω μέσα στην πρόβλεψή μου. Η Ουνιόν είναι αρκετά ισχυρή στο γήπεδό της (4-2-1) και η Λειψία πολύ αδύναμη μακριά από το δικό της (0-3-3). Παρ’ αυτά, θα αποφύγω το σημείο στο στοίχημα μου και θα πάω στα γκολ. Αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια, ενώ έχουν κενά στα μετόπισθεν. Πάμε στοίχημα με «G/G και Over 2,5 γκολ» στο εξαιρετικό 2.14 (Betshop).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

La Liga, Γρανάδα – Αλαβές (22:00): Σε μια ματσάρα στο «Σαν Μαμές», έμεινε στην ισοπαλία με 2-2, ενώ θα μπορούσε να έχει πάρει ακόμα και τη νίκη. Βρέθηκε να χάνει από το 10′, αλλά δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε στο 25′. Με το μομέντουμ που είχε κατάφερε και το γύρισε στο 34′ για το 1-2. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε αμυντικά για να το κρατήσει, δέχθηκε μεγάλη πίεση αλλά δεν άντεξε και με αυτογκόλ στο 76′ έγινε το 2-2. Παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία όμως και ειδικά το ματς με την Αλαβές είναι εξαιρετικά κρίσιμο, καθώς είναι από κάτω από την αντίπαλο της και παραμένει κοντά στα… κόκκινα. Σε έξι εντός έδρας έχει μόλις μια νίκη, με τα πέντε εξ αυτών να έχουν γκολ εκατέρωθεν. Στο κύπελλο επικράτησε της ερασιτεχνικής Λαγκούνα εκτός έδρας με 7-0 και πήρε εύκολα την πρόκριση.

La Liga, Γρανάδα – Αλαβές (22:00): Εκεί που έδειχνε να έχει πάρει τα πάνω της, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία, ήρθε η ήττα – πισωγύρισμα από τη Θέλτα εντός έδρας με 1-2. Βρέθηκε να κυνηγάει από το 11′ στο σκορ, αλλά δεν πτοήθηκε και ισοφάρισε στο 21′. Το παιχνίδι είχε φάσεις εκατέρωθεν, θα μπορούσε να έχει σκοράρει για την ανατροπή, αλλά στο 70′ υπέπεσε σε πέναλτι. Αρχικά ο Άσπας ηττήθηκε από τον Πατσέκο, αλλά στην επαναφορά σκόραρε για το 1-2. Είναι χαμηλά στη βαθμολογία και θέλει αποτέλεσμα κόντρα σε μια άμεση αντίπαλο. Στο Κύπελλο πήρε εύκολη πρόκριση με 3-0 της Ουνάμι εκτός έδρας.

La Liga, Γρανάδα – Αλαβές (22:00): Σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να ξεφύγουν από τα… κόκκινα. Βγάζουν επιθετικότητα και μπορούν να σκοράρουν. Δεν αποκλείεται βέβαια μια ισοπαλία με γκολ. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 2.05 (Pamestoixima). Αξίζει σε τέτοια απόδοση.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από