StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 16/5)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΜΙΛΑΝ (22:00): Στους… επτά ουρανούς βρίσκονται οι οπαδοί της Ίντερ, που περιμένουν με ανυπομονησία από την ομάδα τους να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό του Champions League μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Η μαγική εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό, στον οποίο ήταν τυπικά φιλοξενούμενη, επιβραβεύτηκε με μια σπουδαία νίκη με 2-0 και πλέον χρειάζεται μια σωστή διαχείριση μπροστά στο δικό της κοινό, προκειμένου να τσεκαριστεί το εισιτήριο. Ντζέκο (8’) και Μιχταριάν (11’) υπέγραψαν τον θρίαμβο της προηγούμενης εβδομάδας , ο οποίος θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος, αν η «ρουκέτα» του Τσαλχάνογλου (30’) δεν σταματούσε στο δοκάρι. Στο πρωτάθλημα, οι παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι πέτυχαν την πέμπτη διαδοχική νίκη τους (4-2 τη Σασουόλο) και έκαναν άλλο ένα βήμα για τη διατήρηση της θέσης στην τετράδα, που δίνει εισιτήριο για το… σεντόνι. Αρκετοί βασικοί ξεκουράστηκαν στο ματς του Σαββάτου (13/5) και θα επιστρέψουν. Δεδομένα απών ο Σκρίνιαρ (στόπερ), πιθανό να προφυλαχθεί ο Κορέα (επιθετικός), που δέχθηκε ένα χτύπημα στο τελευταίο παιχνίδι.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΝΤΕΡ – ΜΙΛΑΝ (22:00): Ένα… βουνό καλείται να σκαρφαλώσει η Μίλαν, αν θέλει να βρεθεί στον τελικό του Champions League. Οι «ροσονέρι» ήταν απογοητευτικοί στο πρώτο παιχνίδι (0-2) και αν εξαιρέσει κανείς το δοκάρι του Τονάλι (63’), δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κρατήσει. Πλέον, ψάχνουν την ανατροπή, αντίστοιχη με αυτή που είχε κάνει η Λίβερπουλ επί της Μπαρτσελόνα το 2019. Είναι η μοναδική φορά στην ημιτελική φάση, που μια ομάδα ανέτρεψε την ήττα με διαφορά δύο γκολ στο πρώτο ματς. Την Κυριακή (14/5), μερίδα οργανωμένων οπαδών βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο με σκοπό να εμψυχώσουν τους παίκτες. Κι όλα αυτά, λίγες ώρες μετά το… κράξιμο, λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σπέτσια, από την οποία ηττήθηκαν με 2-0. Μια ήττα, η οποία μπορεί να στοιχίσει τη θέση στην τετράδα της Serie A. Ο Στέφανο Πιόλι είδε να παίρνουν μέρος στην τελευταία προπόνηση οι Λεάο (αρ. εξτρέμ), Κρούνιτς (μέσος) και Μεσίας (μεσοεπιθετικός) και θα είναι διαθέσιμοι. Τραυματίες παραμένουν οι Μπενασέρ (μέσος) και Φλορέντσι (μπακ), συν τον Ιμπραήμοβιτς (φορ), ο οποίος, όμως, είναι και εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΟΥΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (22:00): Συνεχίζονται τα μπαράζ για την άνοδο και οι μάχες γίνονται όλο και πιο συναρπαστικές καθώς το έπαθλο είναι πολύ μεγάλο. Η Πρέμιερ Λιγκ άλλωστε είναι ένα πρωτάθλημα με τεράστια αίγλη και πολύ μεγάλα έσοδα. Η Λούτον λοιπόν που βρίσκεται στην 3η θέση με 80 βαθμούς μετράει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της τρεις ισοπαλίες, μια νίκη και μια ήττα. Η ήττα ήρθε την προηγούμενη αγωνιστική των μπαράζ με 2-1 απέναντι στη Σάντερλαντ ωστόσο η καλή πορεία της ομάδας μέχρι τώρα την κρατάει ακόμη σε πλεονεκτική θέση. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια των γηπεδούχων έχουν ολοκληρωθεί με Goal/Goal. Όταν παίζει εντός έδρας, η Λούτον δεν έχει χάσει από τη Σάντερλαντ στους τελευταίους 3 αγώνες. Η συνολική προϊστορία των αναμετρήσεων μας λέει πως οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 14 φορές από το 1993 και οι γηπεδούχοι μετράνε 3 νίκες, οι φιλοξενούμενοι 6 ενώ και 5 παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΟΥΤΟΝ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (22:00): Η Σάντερλαντ κρατάει το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και θα παλέψει από την 6η θέση και τους 69 βαθμούς να πάρει ό,τι της αναλογεί από αυτή την αναμέτρηση. Η Σάντερλαντ δεν έχει ηττηθεί στους τελευταίους 10 αγώνες ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, τα τέσσερα από τα πέντε αυτά παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί με Over 2,5 καθώς και με Goal/Goal. Το μοτίβο της αναμέτρησης θεωρούμε πως πάνω-κάτω θα είναι ίδιο με αυτό του πρώτου αγώνα και δεν περιμένουμε τρομερές αλλαγές. Οι δυο ομάδες έχουν αρκετά κοινά στο παιχνίδι τους ενώ οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλύτερη φόρμα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από