Καλές ευκαιρίες στο Κονέκτικατ

Ευκαιρίες στο open του Κονέκτικατ με τις Γκέργκες και Γκαρσία

Την Δευτέρα αναφερθήκαμε στα υπερτιμημένα φαβορί. Η Πλίσκοβα του 1,50 έχασε… πανηγυρικά με 6/1, 6/3 από την Μακάροβα, όμως η δυάδα δεν έκλεισε επιτυχημένα. Η Ραντβάνσκα δεν μπήκε ποτέ στο 1ο σετ, το έχασε με 6/1 από την Κβίτοβα, στη συνέχεια έπαιξαν τάι μπρέικ το οποία η Πολωνή έχασε, κι έτσι το χάντικαπ +4,5 δεν βοήθησε. Αν είχε χάσει έστω με 6/3 το πρώτο σετ η Ραντβάνσκα, όλα θα ήταν καλά, αλλά με το… αν δεν γίνεται δουλειά. Κοιτάμε μπροστά. Υπάρχουν δύο καλές ευκαιρίες αργά το βράδυ της Τρίτης και πάλι από το Κονέκτικατ.

Η πολύπειρη και φορμαρισμένη Γιούλια Γκέργκες (No 9 του κόσμου) απέναντι στην 18χρονη Νταγιάνα Γιαστρέμσκα, είναι καθαρό φαβορί, όπως και η Καρολίν Γκαρσία (Νο 6) απέναντι στην Άλια Σάσνοβιτς με την οποία έχει 2/2 ως τώρα και γενικά είναι αισθητά ποιοτικότερη.

Ταυτόχρονα ξεκινούν και τα προκριματικά του US Οpen, με στόχο των αθλητών να βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό στις 27/8. Τα draws θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, οπότε τότε θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη εκτίμηση για τα μακροχρόνια στοιχήματα του τελευταίου γκραν σλαμ της σεζόν.

Πηγή: bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από