Περιμένοντας τους «προσκυνητές»

Ο Μάνος Κασσωτάκης... αδιαφορεί για τα προκριματικά του Champions League και προσεγγίζει στοιχηματικά το League Cup Αγγλίας και την αναμέτρηση Μίλγουολ - Πλύμουθ.

Kαλησπέρα σας. Το πρώτο γκολ που έψαχνε τη φετινή σεζόν η Κάρντιφ ήρθε στο 77’ στο ματς με τη Νόριτς, ήταν όμως το …γκολ της τιμής, έχασε 1-3 και μαζί κατέστρεψε το 2-3 γκολ του 2.00 και τον άσο του 1.97 σε μια πολύ κακή βραδιά για τη στήλη. Με το σκορ 0-1 μέχρι το 64’, δύο γκολ σε πέντε λεπτά το έκαναν 0-3, στο 77’ ματς «τελείωσε» και το 2-3 γκολ.

Μετά από τέτοιο κάζο, πώς να εμπιστευτείς πάλι το Λιγκ Καπ και με την ίδια επιλογή; Kι όμως, η αναμέτρηση Μίλγουολ-Πλιμουθ δείχνει να αξίζει τον κόπο. Τα «λιοντάρια» έρχονται από δύο σερί ήττες (στο Γιόρκσιρ και οι δύο), ο Νιλ Χάρις γκρίνιαξε για την άμυνα, μέχρι και τον τερματοφύλακα σκοπεύει να αλλάξει. Απέναντι της θα βρει την ουραγό της Λιγκ 1, που έχασε 5-1 στην έδρα της από την πρωτοπόρο Πιτέρμπορο. Οι «προσκυνητές» θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της βαριάς ήττας, η Λιγκ 1 βέβαια μετράει περισσότερο από το Λιγκ Καπ αυτή τη στιγμή δεδομένες οι αλλαγές.

Ανάξια αναφοράς η απόδοση του άσου, η Μίλγουολ μπορεί να πάρει τη νίκη, τη σεζόν 2011-12 έφτασε στον γ’ γύρο του Λιγκ Καπ αποκλείοντας την Πλίμουθ, η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί απόψε. Με τις αλλαγές των δύο ομάδων δεδομένες, το γεγονός ότι η Μίλγουολ ζορίζεται στο γκολ, αλλά και το ότι η Πλίμουθ δεν θέλει να υποστεί ακόμα μια βαριά ήττα, μας ωθεί στο 2-3 γκολ, που βρίσκουμε στο 2.02.

Πηγή: bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από