Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.
Το μεγάλο ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης και η μάχη της Ντόρτμουντ με τη Λεβερκούζεν για το Κύπελλο Γερμανίας, ξεχωρίζουν από το σημερινό (02/12) κουπόνι. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Επαιξε με την φωτιά, αλλά δεν κάηκε κόντρα στην Αλαβές η Μπαρτσελόνα. Οι Βάσκοι αιφνιδίασαν με το… καλημέρα την ομάδα του Χάνσι Φλικ, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο λεπτό. Ο Ιμπάνεζ έκανε νωρίς-νωρίς την ζημιά, ξυπνώντας με αυτόν τον τρόπο την Μπαρτσελόνα. Λαμίν Γιαμάλ και Ντάνι Όλμο βγήκαν μπροστά, παίρνοντας από το χεράκι τους Μπλαουγκράνα. Εδειξε χαρακτήρα η ομάδα του Χάνσι Φλικ, φέρνοντας… τούμπα την κατάσταση σε διάστημα 25 λεπτών. Και αυτό είναι το σημαντικό. Η γρήγορη αντίδραση που έβγαλε σε ένα ματς που στράβωσε από τα αποδυτήρια. Νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων «τρέχει» στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη συνθήκη: Η διαφορά από τη Ρεάλ ανήκει στο παρελθόν, με τους Μπλαουγκράνα να σκαρφαλώνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το σερί της ομάδας του Χάνσι Φλικ και οι… αυτοκτονικές τάσεις της «βασίλισσας» έφεραν και νέα δεδομένα στο Εβερεστ της La Liga. Σειρά παίρνει το εντός έδρας ντέρμπι με την Ατλέτικο και η Μπαρτσελόνα θα επιχειρήσει να στείλει άλλο ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
Το στοίχημα δεν αφορά μόνο αθλητικές διοργανώσεις. Τα τελευταία χρόνια, η δημοφιλία των αγορών γύρω από πολιτικές εκλογές, τηλεοπτικά reality shows, βραβεία και άλλα μεγάλα media events έχει αυξηθεί σημαντικά. Διάβασε περισσότερα για Στοίχημα σε πολιτική ή τηλεοπτικά events – Τι να προσέχεις
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): «Πετάει» το τελευταίο διάστημα η Ατλέτικο Μαδρίτης. Με το ένα θετικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Νικηφόρο σερί επτά αγώνων σε Ισπανία και Champions League «τρέχει» η αρμάδα του Τσόλο Σιμεόνε, που υπερκέρασε άλλο ένα εμπόδιο: Αυτό, της Οβιέδο. Ο Σόρλοθ ήταν αυτός που τράβηξε… κουπί, καθαρίζοντας από τα πρώτα λεπτά την υπόθεση τρίποντο κόντρα στους νεοφώτιστους. Διπλό χτύπημα σε διάστημα δέκα λεπτών από τον Νορβηγό killer, που πήρε από το χεράκι την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εξαιρετική η εμφάνιση της ομάδας του Τσόλο Σιμεόνε και άλλοι τρεις βαθμοί στο σακούλι του πρωταθλήματος. Βήμα-βήμα συνεχίζει η Ατλέτικο, που βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι. Σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η παρέα του Χούλιαν Άλβαρες, μετράει 31 πόντους σε 14 αγωνιστικές. Στο -3 από την Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο, έχει την ευκαιρία για… δήλωση τίτλου στο Καμπ Νου.
Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (22:00): Η Ντόρτμουντ πήρε μεγάλο αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας 2-1, εκτός έδρας, την αποψινή της αντίπαλο, Λεβερκούζεν. Κοινώς, τα ξαναλένε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, τώρα για το Κύπελλο Γερμανίας. Πάντως, δεν λες ότι έκανε μεγάλο παιχνίδι, όμως, είχε αυτό που έπρεπε: Αποτελεσματικότητα. Και με δύο κεφαλιές, έφυγε με πολύτιμο «διπλό» από τη «BayArena». Ο Ανσελμίνο με κεφαλιά στο 41’ από το φάουλ του Σβένσον άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Νίκο Κόβατς. Επιπλέον, ο Αντεγέμι με ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από τη σέντρα του Φάμπιο Σίλβα, στο 65’, έβαλε γερές βάσεις για να έρθει η νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα, μάλιστα, η Ντόρτμουντ ανέβηκε στην 3η θέση, με 25 βαθμούς (7-4-1, 21-11 γκολ), προσπερνώντας την αντίπαλό της. Πλέον, την έχει στο +2, σε μία σεζόν που μέχρι στιγμής υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός για την τετράδα. Επίσης, να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Κόβατς προερχόταν από δύο ισοπαλίες, το 3-3 με την Στουτγκάρδη εντός και το 1-1 με το Αμβούργο εντός, όπου και στα δύο ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, στο 91’ και στο 97’, αντιστοίχως.
Στο ποδόσφαιρο μιλάμε πολύ για τακτικές, στατιστικά και τραυματισμούς, αλλά δύο παράγοντες που συχνά υποτιμώνται και όμως καθορίζουν ολόκληρη την εξέλιξη ενός αγώνα, είναι ο καιρός και η ψυχολογία των παικτών. Αν θέλεις να προσεγγίζεις το στοίχημα ή την αθλητική ανάλυση πιο ολοκληρωμένα, πρέπει να μάθεις πώς αυτοί οι παράγοντες λειτουργούν και πότε η επιρροή τους είναι μεγαλύτερη.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (22:00): Η Λεβερκούζεν έχασε 2-1 στο σπίτι της από την Ντόρτμουντ, αν και δεν είχε κακή εικόνα. Το αντίθετο, μάλιστα. Αν και το ντέρμπι δεν είχε τρελό ρυθμό, γενικά έκανε καλή εμφάνιση, απλά δεν ήταν η βραδιά της. Μείωσε στο 83’ με την προβολή του Κοφανέ στο 83’, από τη σέντρα του Μάτσα, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Μάλιστα, η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ είχε και δύο δοκάρια στο ντέρμπι: Στο 71’ με το πλασέ του Χόφμαν μέσα από την περιοχή και στο 77’ με τη σέντρα του Πόκου (στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και έξω). Ήταν η 3η ήττα στη σεζόν, στο γερμανικό πρωτάθλημα, μετά το 2-1 της πρεμιέρας από τη Χόφενχαϊμ και το 3-0 από την Μπάγερν Μονάχου. Και με αυτό το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, βρέθηκε στην 4η θέση, στο -2 από την προηγούμενη αντίπαλό της και στο -3.
Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ)
Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.