Ντέρμπι στη Βαλένθια

Οι προτάσεις του Δημήτρη Χρυσάνθη από το σημερινό κουπόνι.

Ένα σπουδαίο ντέρμπι γίνεται σήμερα στην Ισπανία αμέσως μετά τη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας, που νομίζω ότι θα παίξει το ρόλο της. Η Βαλένθια, που παίζει πια στο Eurocup, υποδέχεται την Μπαρτσελόνα κι έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: την εβδομάδα που μας πέρασε έπαιξε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, αντίθετα η Μπάρτσα έπαιξε δύο.

Παίζουν ρόλο αυτά και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν είναι αμελητέα. Η Μπαρτσελόνα δεν έφυγε μεν από την ισπανική επικράτεια, αλλά έδωσε ένα παιχνίδι την Τρίτη στα Κανάρια Νησιά με την Γκραν Κανάρια κι άλλο ένα την Πέμπτη στη Βαρκελώνη με την Μπάγερν. Άρα άρχισε να προετοιμάζεται για τη Βαλένθια την Παρασκευή το απόγευμα. Η Βαλένθια είχε αρχίσει μία μέρα νωρίτερα την προετοιμασία της, καθώς αυτή είχε παίξει την Τετάρτη εντός έδρας (ούτε αυτή ειχε ταξίδι δηλαδή) με την Παρτιζάν, ενώ αυτό ήταν το μόνο ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεν είχε άλλο.

Προσθέστε σε όλα αυτά το ότι η Βαλένθια παίζει καλά ανεξάρτητα από το αν έχει απουσίες ή όχι και ότι η έδρα της είναι δυνατή και θα καταλάβετε γιατί θα ποντάρω στον άσο σε αυτό το παιχνίδι. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που η απόδοσή του είναι στο 1,97.

Άλλο ένα παιχνίδι από την Ισπανία έχει ενδιαφέρον. Αυτό μεταξύ Σαραγόσα και Φουενλαμπράδα. Η Σαραγόσα είναι αρκετά καλή, αν και τελευταία ψάχνεται, ενώ μάλλον δεν θα έχει τον Σταν Οκόγε, έναν από τους στυλοβάτες της, λόγω τραυματισμού. Η Φουενλαμπράδα άλλαξε προπονητή την Τρίτη και συνήθως οι παίκτες αντιδρούν θετικά σε τέτοιου είδους σοκ, ειδικά τον πρώτο καιρό. Και καθώς το διπλό είναι στο 2,50, θα το ρισκάρω για να πάω για τα πολλά.

Στην Ιταλία τέλος γίνεται ο αγώνας μεταξύ της νεοφώτιστης Τριέστε και της Μπρέσια, που είναι λίγο σαν να παίζει ο… τυφλός με τον μονόφθαλμος. Και οι δύο ομάδες έχουν τα προβλήματά τους και ψάχνονται. Η Μπρέσια πάντως είναι πιο έμπειρη, γι’ αυτό θα την εμπιστευτούμε με το διπλό στο 1,93.

Προτάσεις:
21/10 18:00 Σαραγόσα – Φουενλαμπράδα 2
21/10 20:15 Βαλένθια – Μπαρτσελόνα 1
21/10 18:00 Τριέστε – Μπρέσια 2

Πηγή: Bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από