Βίοι αντίθετοι, ίδια συνταγή

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από την Αγγλία.

Kαλημέρα σας. Τα 2-3 γκολ του 2.00 ήρθαν στο Μπλάκμπερν-Ίπσουιτς 2-0 το Σάββατο, την ίδια μέρα όμως χάθηκαν άδοξα τα 2-3 γκολ με την ίδια απόδοση στο Νότιγχαμ Φόρεστ-Μπρίστολ Σίτι 0-1, μία η άλλη λοιπόν για τη στήλη.

Μένουμε Τσάμπιονσιπ ακολουθώντας την ίδια ακριβώς συνταγή στο Μπόλτον-Γουέστ Μπρομ. Βίοι αντίθετοι με την Άλμπιον να διεκδικεί την απευθείας άνοδο, με νίκη πιάνει την 3η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και μειώνει στο -3 την απόσταση από τη 2η Νόριτς. Στον αντίποτα η Μπόλτον είναι στην προτελευταία θέση, με νίκη όμως βγαίνει από την επικίνδυνη ζώνη. Η επίθεση-πολυβόλο των φιλοξενούμενων προδιαθέτει για Over 2.5, όμως τα ματς της Μπόλτον είναι κλειστά εντός έδρας και μπορεί να ακολουθήσει την τακτική της πρεμιέρας όταν είχε επικρατήσει 2-1 στην έδρα της Μπρόμγουιτς.

Το διπλό στο 1.80 δεν αξίζει, από 2.00 και πάνω θα κάναμε συζήτηση σε τέτοιο ματς, η κλασική συνταγή των 2-3 γκολ που βρίσκουμε στο 2.00 έχει τύχη, η Μπόλτον δεν θα αφήσει το ματς να ανοίξει, θα προσπαθήσει να το κλέψει, αφού στα ίσα δεν μπορεί να κοντράρει την Άλμπιον που φαντάζει αδύνατο να μη σκοράρει απόψε.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από