«Οπλίζει» η Ξάνθη και… εκτελεί ο Φαν Πέρσι

Οι προτάσεις του Κ. Φίλιου από Ελλάδα και Ολλανδία.

Χτες είχαμε… δοκάρι στη Β’ Ολλανδίας. Η Μάαστριχτ κέρδισε σχετικά εύκολα, το ίδιο και η Βάαλβαϊκ, που όμως δεν δέχτηκε γκολ, ενώ η Ναϊμέγκεν έμεινε στο 1-1. Πάμε στα φρέσκα, που περιλαμβάνουν δύο επιλογές, από Σούπερ Λιγκ και Α’ Ολλανδίας.

Προβληματίζει στο γκολ η Ξάνθη το τελευταίο διάστημα, «τρέχει» αρνητικό σερί 4 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (0-2-2) στους 3 πιο πρόσφατους από τους οποίους δεν σκόραρε. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες κατάληψης της 5ης θέσης, που μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Λαμία είναι δουλεμένη ομάδα, όμως θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες (Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Μπαράλες, μεταξύ άλλων), ενώ άφησε και αρκετές δυνάμεις στο μεσοβδόμαδο 3-3 με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Κρατάμε τον άσο στο 2.15.

Η Φέγενορντ μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε αντίπαλο μακριά από την έδρα της, όμως στο Ρότερνταμ έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Μετράει επίδοση 12-1-1 σε 14 φετινές αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει τους πρωτοπόρους Αϊντχόφεν και Άγιαξ, τον δεύτερο πρόσφατα με το εντυπωσιακό 6-2! Σε φόρμα ο Φαν Πέρσι, που παρά τα 35 χρόνια, έχει σκοράρει και στα 4 τελευταία. Η ομάδα του θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από την «γκέλα» με την Εξέλσιορ, καθώς νιώθει την ανάσα της 4ης Άλκμααρ. Η Ντε Γκράαφσαπ είναι αδύναμη εκτός έδρας, έχει «χτυπηθεί» κι από ίωση τις τελευταίες ημέρες. Περιμένουμε πολλά με λίγα στο ματς και θα ποντάρουμε στο 1.90 του Over 4.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από