Στοίχημα τένις: Τα τρία σετ οδηγούν σε διπλασιασμό

Ο Νίκος Καπίρης καταπιάνεται στοιχηματικά με τα... σετ στο τουρνουά Τσάρλεστον των ΗΠΑ και προτείνει απόδοση διπλασιασμού από το σημερινό (5/4) κουπόνι.

Σταθερά στο Τσάρλεστον και τις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα, εκεί όπου κάνει πολύ καλό τουρνουά η Μαρία Σάκκαρη. Κατάφερε να αποκλείσει την Κίκι Μπέρτενς και τώρα περιμένει την Καρολίν Βοζνιάκι. Μακάρι να προκριθεί και πάλι, όμως στοιχηματικά έχει δύσκολη ανάγνωση αυτός ο αγώνας. Θα βάλει εμπόδια σε κάθε σετ στο πρώην Νο 1 του κόσμου η Μαρία. Το ματς που θα ποντάρω είναι αυτό της Μόνικα Πούιγκ με την Ντάνιελ Κόλινς (φωτό). Η Πορτορικανή είναι φορμαρισμένη, πέτυχε επιβλητικές νίκες με Εράνι, Κένιν, Σαμπαλένκα και οι δύο τελευταίες ήταν μάλλον απρόσμενες. Πιο εύκολο πρόγραμμα είχε αυτή την εβδομάδα η Κόλινς και έφτασε στο 3/3 με Μπρενγκ, Μπόλσοβα και Κανέπι.

Το σετ αποδόσεων είναι μοιρασμένο στο 1.90 για κάθε παίκτρια. Αυτό τα λέει όλα για την οπτική του μπουκ που είναι στο 50-50%. Η Πούιγκ βρίσκεται στο Νο 63, όμως ρεαλιστικά η Ολυμπιονίκης του Ρίο είναι στις καλύτερες 40 παίκτριες. Εκεί κινείται και η Κόλινς αυτή την περίοδο (Νο 34). Ισοδύναμες ποιοτικά, κάτι που είχε φανεί και στο περσινό ματς με την Αμερικανίδα να επικρατεί 3/6, 6/4, 6/2. Θέμα ημέρας το ποια θα επικρατήσει, όμως αξίζει το όβερ στα γκέιμ, καθώς είναι μεγάλη η πιθανότητα για 3 σετ.

Πηγή: bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από