Μικρό ενδιαφέρον με χαλαρές άμυνες

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη από την Basket League.

Πολύ περίεργη η τελευταία αγωνιστική της Basket League… Λίγο το μπέρδεμα στον αγώνα του ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Προμηθέα, λίγο το γεγονός ότι πολλές ομάδες έχουν αποδυναμωθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων, η κατάσταση έχει γίνει παράξενη.

Εμείς θα ασχοληθούμε με τον αγώνα του Άρη με το Ρέθυμνο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ το Ρέθυμνο έχει ουσιαστικά σωθεί, καθώς για να κινδυνέψει θα πρέπει να νικήσει η Κύμη μέσα στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό.

Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, οπότε θεωρώ ότι οι άμυνες θα είναι χαλαρές και το σκορ θα ανέβει πιο ψηλά από όσο συνηθίζουν οι δύο ομάδες. Επιλογή μας, λοιπόν, το over με το line στους 144.5 πόντους και απόδοση 1.90.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από