Φενέρμπαχτσε – Εφές: «Εμφύλιος» για μια θέση στον τελικό της EuroLeague!

Το Final-4 της EuroLeague ξεκινάει σήμερα (17/05) και βρίσκει τη Φενέρμπαχτσε να κοντράρεται με την Εφές.

Με… «εμφύλιο» ξεκινάει σήμερα Παρασκευή (17/05) το Final-4 της EuroLeague. Συγκεκριμένα, στις 20:00, η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει την Εφές Αναντολού. Φυσικά, το μεγάλο ματς θα γίνει στη Βιτόρια, όπου διεξάγεται το Final-4. Όπως δείχνουν και αποδόσεις για το στοίχημα η Φενέρ είναι το φαβορί, όμως σε έναν νοκ-άουτ ημιτελικό όλα μπορούν να συμβούν. Ειδικά όταν παίζει μια τόσο ταλαντούχα ομάδα, όπως η Εφές.

Η Φενέρμπαχτσε είναι πλέον… συνηθισμένη στα Final-4. Το φετινό, είναι το πέμπτο συνεχόμενο που συμμετέχει. Είναι φανερό ότι με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο έχει αλλάξει η ιστορία της ομάδας. Τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα, και ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Για κακή της τύχη, θα στερηθεί τους Ντατόμε και Λοβέρν. Παρόλα αυτά, έχει το ρόστερ για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Με ηγέτη τον Κώστα Σλούκα, η Φενέρ θα προσπαθήσει να υποτάξει τους συμπατριώτες της και να βρεθεί στον τελικό, για τη δεύτερη κούπα, μετά από εκείνη του 2017.

Η Εφές Αναντολού από την άλλη, είναι φέτος μια εξαιρετική ομάδα. Βγήκε τέταρτη στη regular season και απέδειξε ότι είναι το πιο ισχυρό σύνολο, μετά από την τριάδα-φωτιά Φενέρ, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ. Η ομάδα του Αταμάν απέκλεισε με 3-2 την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά και είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για να διεκδικήσει το τρόπαιο. Ξέρει, ότι ο ημιτελικός με τη Φενέρ είναι πάρα πολύ απαιτητικός, αλλά έχει τους παίκτες για να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Ζοτς. Με μπροστάρη τον Λάρκιν και τους υπόλοιπους να ακολουθούν, η Εφές ταξίδεψε στη Βιτόρια για να γίνει η έκπληξη της EuroLeague!

Το Preview του ημιτελικού Φενέρμπαχτσε – Εφές είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, το προγνωστικό, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και το Προγνωστικό του αγώνα Φενέρμπαχτσε – Εφές

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από