Τουρκία – Ελλάδα: Δυνατό τεστ για την εθνική μας στην Αττάλεια!

Η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Τουρκίας σε φιλικό παιχνίδι.

Μια δυνατή φιλική αναμέτρηση περιλαμβάνει το σημερινό (30/05) κουπόνι στοιχήματος. Συγκεκριμένα, Τουρκία και Ελλάδα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Αττάλεια, στις 21:00. Το ματς είναι μεν φιλικό, αλλά έχει τη σημασία του, ιδιαίτερα για τους προπονητές. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουν τη νίκη απόψε.

Η Τουρκία προέρχεται από το εμφατικό 4-0 επί της Μολδαβίας, για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο Σενόλ Γκιουνές προετοιμάζει την ομάδα του για το μεγάλο παιχνίδι με τη Γαλλία. Το σημερινό, είναι το πιο δύσκολο φιλικό που θα δώσει η Τουρκία μέχρι εκείνη την αναμέτρηση. Θα κάνει δοκιμές, αλλά έχει επαναφέρει και κάποιες… παλιοσειρές στην αποστολή, όπως ο Εμρέ Μπελόζογλου. Προσφέρεται σε τιμές φαβορί από τους bookmakers.

Η Ελλάδα με τη σειρά της, έχει και αυτή καλή ψυχολογία. Έφυγε από τη Βοσνία με το 2-2 στις αποσκευές της, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0. Μάλιστα, η εικόνα της εθνικής μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, και λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη. Να σημειωθεί, ότι στο ζευγάρι Ελλάδα – Τουρκία δεν έχει προκύψει εντός έδρας νίκη για καμία από τις δύο, στα έξι τελευταία παιχνίδια.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Τουρκία – Ελλάδα. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Τουρκία – Ελλάδα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από