Τσιταντέλα – Βερόνα: Πρώτος τελικός ανόδου στη Serie A!

Σήμερα θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός των πλέι-οφ της Serie B, για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ένα δυνατό παιχνίδι περιλαμβάνει το κουπόνι πάμε στοίχημα σήμερα (30/05), όσον αφορά την Ιταλία. Ο λόγος για το Τσιταντέλα – Βερόνα, που είναι ο πρώτος τελικός ανόδου στη Serie A. Θα ακολουθήσει ρεβάνς την Κυριακή. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, θα υπάρξει παράταση. Αν και εκεί δεν κριθεί ο νικητής, δεν θα γίνουν πέναλτι. Αντίθετα, θα περάσει η ομάδα που τερμάτισε πιο πάνω στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η Τσιταντέλα λοιπόν, τερμάτισε έβδομη στη Serie B. Παρόλα αυτά, πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις στα πλέι-οφ. Στην προηγούμενη φάση, απέκλεισε τη Μπενεβέντο. Έχασε στην έδρα της με 1-2, αλλά με το επικό 0-3 στο δεύτερο ματς πήρε την πρόκριση. Επομένως, πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στους τελικούς με την Ελλάς Βερόνα. Μετράει εννιά Over 2.5 στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Η Βερόνα από την άλλη, είναι πανέτοιμη για τις μεγάλες μάχες. Ήταν η πέμπτη ομάδα της κανονικής περιόδου της Serie B. Στα πλέι-οφ, πέρασε αρχικά το εμπόδιο της Περούτζια στην παράταση. Στη συνέχεια αντιμετώπισε την Πεσκάρα. Μετά το εντός έδρας 0-0, κέρδισε στο γήπεδο της αντιπάλου της με 0-1 και προκρίθηκε στον τελικό. Έχει τρία σερί Under 2.5 στα παιχνίδια της.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Τσιταντέλα – Βερόνα. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Τσιταντέλα – Βερόνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από