Ντιζόν – Λανς: Ποια θα αγωνίζεται στη Ligue 1 την επόμενη σεζόν;

Το παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα αγωνίζεται στη Ligue 1 την επόμενη σεζόν, διεξάγεται απόψε στις 22:00.

Ένα μεγάλο παιχνίδι περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος για τη Γαλλία. Συγκεκριμένα, στις 22:00, η Ντιζόν υποδέχεται τη Λανς. Είναι ο επαναληπτικός του 1-1 του πρώτου αγώνα. Ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με το πρώτο ματς, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

Η Ντιζόν πέτυχε αυτό που ήθελε στην έδρα της Λιλ. Στο 82’, και ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0, ισοφάρισε και πήρε το προβάδισμα για να παραμείνει στη Ligue 1. Σήμερα, στο Gaston-Gerard θα επιδιώξει να τελειώσει τη δουλειά. Πάντως, οι διαφορές των δύο ομάδων φάνηκε ότι δεν είναι μεγάλες. Τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Ντιζόν, έχουν συνδυάσει το Goal/Goal και το Over 2.5.

Η Λανς με τη σειρά της, κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, φάνηκε κουρασμένη και αγχωμένη, δέχτηκε φάσεις και τελικά ισοφαρίστηκε. Είναι η ομάδα που προκρίθηκε από τα πλέι-οφ της Ligue 2 και διεκδικεί την άνοδο. Έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους. Οι τελευταίες πέντε έξοδοι της, είχαν 2-3 γκολ.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Ντιζόν – Λανς. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Ντιζόν – Λανς

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από