Κροατία – Ουαλία: «Μάχη» για την κορυφή του ομίλου!

Για τα προκριματικά του Euro 2020, η Κροατία φιλοξενεί την Ουαλία, στο πλαίσιο του πέμπτου ομίλου.

Τα προκριματικά Euro 2020 κορυφώνονται σήμερα, με αγώνες-φωτιά! Ένας από αυτούς είναι και το Κροατία – Ουαλία. Το ματς γίνεται για τον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης. Η ώρα διεξαγωγής του είναι στις 16:00, στο Osijek. Οι bookmakers δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά ποιός μπορεί να υποτιμήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ και την παρέα του;

Η Κροατία δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τα προκριματικά. Αρχικά, κέρδισε με 2-1 το Αζερμπαϊτζάν, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Τη δεύτερη αγωνιστική, ηττήθηκε με 2-1 από την Ουγγαρία. Συνεπώς, σήμερα οφείλει να υπερασπιστεί την έδρα της και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Προέρχεται από 6/6 Over 2.5, ενώ είναι αυτή που σκοράρει πρώτη στα πέντε από αυτά!

Η Ουαλία με τη σειρά της, έχει παίξει μόνο έναν αγώνα για τα προκριματικά. Αυτόν με τη Σλοβακία, τον οποίο κέρδισε με 1-0. Έτσι, έχει τρεις βαθμούς και με νίκη σήμερα «πιάνει» κορυφή. Ο Μπέιλ είναι κανονικά διαθέσιμος. Αντίθετα με την Κροατία, η Ουαλία μετράει τέσσερα Under 2.5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η παράδοση δεν την ευνοεί, αλλά θέλει να τη διαψεύσει!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Κροατία – Ουαλία. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές 11άδες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Κροατία – Ουαλία

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από