Προβάδισμα η έδρα στην Πράγα

Η Τσεχία υποδέχεται το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Euro 2020.

Προκριματικών συνέχεια σήμερα (10/06), με την Τσεχία να υποδέχεται το Μαυροβούνιο (21:45) στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου.

Με την Αγγλία στο γκρουπ, ο ρεαλιστικος στόχος των υπολοίπων ομάδων είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης, η οποία οδηγεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι Τσέχοι στην πρεμιέρα αντιμετώπισαν εκτός έδρας τα “τρια λιοντάρια” και ηττήθηκαν με 5-0, στη συνέχεια, όμως, εκμεταλλεύτηκαν απόλυτα το γεγονός ότι αγωνιζόταν στο γήπεδό τους και επιβλήθηκαν με 2-1 της Βουλγαρίας, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 3ο μόλις λεπτό.

Το Μαυροβούνιο, από την πλευρά του, έχει δώσει τρία παιχνίδια για τα προκριματικά και δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε το Κόσοβο με το οποίο έμεινε στο 1-1, είχαν προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία με τη Βουλγαρία (1-1) και η ήττα με 1-5 από την Αγγλία στην Ποντγκόριτσα.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Τσεχία – Μαυροβούνιο με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από