Δεν αποκλείεται η έκπληξη…

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το τένις.

Η νίκη του Μαναρινό επί του Ντε Μπάκερ προέκυψε πολύ εύκολα στην Ολλανδία, όμως πλέον συνεχίζουμε με το τουρνουά της Στουτγκάρδης, επίσης σε γρασίδι, επιφάνεια η οποία θα μας απασχολήσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου, όταν θα ολοκληρωθεί το Γουίμπλεντον.

Ένας από τους ωραίους τύπους στον χώρο του τένις, ο Ντάστιν Μπράουν θα αντιμετωπίσει τον Σάσα Ζβέρεφ. Δύο Γερμανοί μπροστά στο δικό τους κοινό. Ο ένας με ρωσικό αίμα και ο άλλος με τζαμαϊκανό! Πιο φορμαρισμένος και γενικά καλός στο γρασίδι ο Μπράουν, δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη. Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν ρεκόρ 2-0 εις βάρος του Ναδάλ, κι αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για να του έχω εμπιστοσύνη!

Ο Μπράουν απολαμβάνει να αγωνίζεται στο γρασίδι και του ταιριάζει πολύ, καθώς παίζει με σερβίς – βολέ. Για τον Ζβέρεφ δεν είναι η αγαπημένη επιφάνεια, έχει 11 μήνες να βρεθεί σε αυτή και ίσως του πάρει χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Στα θετικά για τον Μπράουν, η καλή του φόρμα, καθώς έχει 3 νίκες χωρίς απώλεια σετ με Ιστόμιν, Μπαρερέ και Μίλμαν. Φαβορί ως όνομα ο Ζβέρεφ, όμως στην πράξη μπορεί να έχει πρόβλημα.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από