Ντέρμπι κορυφής στη Νορβηγία!

Τα δύο φαβορί για τον τίτλο διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους.

Στις 20:00, στην Σκάγκερακ Αρένα του Σκίεν, η τοπική Οντ υποδέχεται την Μόλντε για την 15η αγωνιστική του Νορβηγικού πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος Οντ βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς σε 12 παιχνίδια και 18-12 τέρματα. Απέχει τέσσερις πόντους από την κορυφή έχοντας δώσει δύο αγώνες λιγότερους. Την Κυριακή δέχθηκε βαριά ήττα στην έδρα της 2ης Μπόντο Γκλιμτ με 3-0 και έτσι διακόπηκε το νικηφόρο σερί τριών αγώνων που έτρεχε.

Στην έδρα της Μπόντο δεν ήταν τόσο κακή όσο μαρτυρά το τελικό σκορ. Είχε την κατοχή στο παιχνίδι, όμως απέτυχε να αξιοποιήσει τις δικές της ευκαιρίες σε αντίθεση με τη γηπεδούχο. Δέχθηκε δύο τέρματα από το 70’ και μετά.

Η Μόλντε διατηρείται στην κορυφή του Νορβηγικού πρωταθλήματος, όμως είδε την διαφορά να μειώνεται. Έχει κατακτήσει 29 πόντους σε 14 παιχνίδια με τον εντυπωσιακό συντελεστή τερμάτων 33-13. Βρίσκεται στο +3 από τη Μπόντο Γκλίμτ και στο +4 από τη σημερινή της αντίπαλο, όμως έχει δώσει δύο παιχνίδια περισσότερα.

Την Κυριακή έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο τη Μπραν, πετυχαίνοντας την ισοφάριση στο 84ο λεπτό, ενώ δικαιούταν να κερδίσει, αφού δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα. Είχε προηγηθεί το επιβλητικο 0-4 στην έδρας της Στρομσγκόντσετ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για το Οντ – Μόλντε με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από