Αδιαφιλονίκητο φαβορί οι Νορβηγοί!

Ταξιδεύει στο Μπέλφαστ η Ρόζενμποργκ.

Στις 21:45 στο Windsor Park του Μπέλφαστ, η Λίνφιλντ υποδέχεται την Ρόζενμποργκ για το πρώτο παιχνίδι του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

Η Λίνφιλντ είναι η κυρίαρχος ομάδα στο πρωτάθλημα της Βόρειας Ιρλανδίας και πέρσι κατέκτησε το 53ο πρωτάθλημα της ιστορίας της! Μπορεί εντός συνόρων να κυριαρχεί, όμως δεν έχει καταφέρει ποτέ να πλησιάσει καν την πρόκριση στους ομίλους του θεσμού. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε 1η με διαφορά 10 βαθμών από τους διώκτες της, όμως στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας δεν έδειξε καλό πρόσωπο. Συγκεκριμένα ηττήθηκε από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου με 2-0, από την Μάδεργουελ με 3-0 και από την Σεντ Τζόνστον με 4-2.

Η πιο δημοφιλής και πιο επιτυχημένη ομάδα του Νορβηγικού πρωταθλήματος Ρόζενμποργκ κατέκτησε το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα την περσινή σεζόν και συνολικά το 26ο της ιστορίας της. Δεν έχει καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League στο πρόσφατο παρελθόν. Πέρσι, στο 1ο Προκριματικό απέκλεισε την Βαλούρ από την Ισλανίδα με συνολικό σκορ 3-2, αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από τη Σέλτικ δεχόμενη την ήττα με 3-1 στη Γλασκώβη.

Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη φετινή σεζόν στο Νορβηγικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -9 από την κορυφή. Προέρχεται από δύο σερί νίκες με την τελευταία να έρχεται με ιδιαιτέρως δραματικό τρόπο. Την Πέμπτη επικράτησε στην έδρα της Ρανχάιμ 2-3 με γκολ του Σόντερλουντ στο 88’ κι ενώ νωρίτερα είχε ισοφαριστεί δύο φορές.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Λίνφιλντ – Ρόζενμποργκ και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από