Κύπελλο Γερμανίας: Αλλαγμένη, αλλά δουλεμένη, η Χόφενχαϊμ

Με το Κύπελλο Γερμανίας καταπιάνεται ο Άλκης Τσαβδαράς και μας καταθέτει τις στοιχηματικές του προτάσεις.

Κακές επιλογές την Πέμπτη. Τουλάχιστον στην περίπτωση της Νέφτσι Μπάκου. Η Λέγκια, τι να λέμε. Πάνω από 15 κόρνερ, πάνω από 20 τελικές, δύο δοκάρια. Τυχερός ο Ατρόμητος, άτυχοι εμείς. Πάμε να δούμε τι έχει το μενού στο Κύπελλο Γερμανίας.

ΒΙΡΤΣΜΠΙΡΓΚΕΡ ΚΙΚΕΡΣ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Ομάδα 3ης κατηγορίας η Βίρτσμπουργκ. Έχει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά πέραν μίας νίκης στην πρεμιέρα, δεν παρουσιάζει τίποτα άλλο θετικό. Ίσα-ίσα που αποτελεί το σάκο του μποξ για τους αντιπάλους στην κατηγορία. Συνολικά έχει 18 γκολ παθητικό στις τελευταίες εβδομάδες. Ακόμα και στο τοπικό Κύπελλο παραλίγο να αποκλειστεί από ομάδα 6ης κατηγορίας.

Τώρα παίζει στο «μεγάλο» Κύπελλο, κόντρα στη Χόφενχαϊμ. Νεανικό σύνολο επί το πλείστον οι Κίκερς, δύσκολα θα μπορέσουν να διαχειριστούν αυτήν τη δύσκολη κατάσταση. Πόσο μάλλον ένα δυνατό ρόστερ όπως η Χόφενχαϊμ. Ήταν βέβαια από τις ομάδες στην Bundesliga που είχαν έντονο πάρε-δώσε και μάλιστα με νέο κόουτς τον Άλφρεντ Σρόιντερ. Και πάλι, εμάς μας κάνει.

Ρόστερ που ενισχύθηκε όπως έπρεπε, παρά τη φυγή του βασικού φορ Ζοέλιντον. Ο Μπελφοντΐλ (επίσης βασικός φορ) παρέμεινε και μάλιστα αποθεραπεύτηκε, γιατί είναι ο μόνος καθαρόαιμος φορ στη διάθεση του Ολλανδού. Τραυματίες οι Κράμαριτς και Ανταμιάν, ενώ και ο νεοφερμένος Δανός Σκοβ είναι μόλις 10 ημέρες στην ομάδα. Ακόμα και με Μπεμπού-Γκρίφο να παίξει στην επίθεση, δεν είναι και λίγο πράγμα. Η άμυνα μένει ως έχει, σημαντικό και αυτό, ενώ ο Ρούντι δίνει το κάτι παραπάνω στη θέση του 6αριού.

Οι Κίκερς θα φροντίσουν την άμυνά τους, αλλά από ένα σημείο και μετά η Χόφενχαϊμ θα βρει λύση και θα πάρει το ζητούμενο, ήτοι την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΝΤΡΟΧΤΕΡΣΕΝ/ΑΣΕΛ – ΣΑΛΚΕ

Ερωτηματικό η Σάλκε. Νέος κόουτς ο Ντέιβιντ Βάγκνερ (αυτός καλός είναι, αλλά…), νέα πρόσωπα στο ρόστερ, αρκετοί τραυματίες που μόλις επανήλθαν και πειστική μόλις στο τελευταίο φιλικό με τη Βιγιαρεάλ (3-1). Στις δύο τελευταίες χρονιές κέρδισε δις με 2-0 στον 1ο γύρο. Ομάδες του επιπέδου της αποψινής αντιπάλου της.

Η Ντρόχτερσεν/Άσελ παίζει στην 4η κατηγορία, στη Ρεγκιονάλιγκα του Βορρά. Ξεκίνησε με ήττα, συνέχισε με δύο σερί εντός έδρας νίκες. Τρίτη σερί χρονιά που παίζει με μεγάλο αντίπαλο στον 1ο γύρο. Πέρυσι με την Μπάγερν, πρόπερυσι με την Γκλάντμπαχ. Σκορ; Μόλις 1-0 για τους «μεγάλους» και αυτό με γκολ στο β’ μέρος. Γνωρίζει τα κατατόπια του Κυπέλλου. Θα έχει 8.000 κόσμο και με τα έσοδα θα βγάλει το μπάτζετ της χρονιάς.

Πάντα ιδιαίτερα τα ματς Κυπέλλου της Ντρόχτερσεν/Άσελ. Και η Σάλκε δεν είναι καλύτερη από Μπάγερν και Γκλάντμπαχ, στην αντίστοιχη περίοδο, την τελευταία διετία.

Πηγή: bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από