Με το χάντικαπ υπέρ του Γκασκέ

Ημιτελικά του Open του Σινσινάτι και ο Νίκος Καπίρης ασχολείται στοιχηματικά με την αναμέτρηση Γκοφέν-Γκασκέ.

Ημιτελικός στο Σινσινάτι, με τον Ρισάρ Γκασκέ να κάνει μια μικρή υπέρβαση και να φτάνει ως εδώ, όπου θα αναμετρηθεί με τον Νταβίντ Γκοφέν. Ήταν αουτσάιντερ ο Γκασκέ στον προημιτελικό, αλλά τα πήγε περίφημα σε τρία σετ με τον Μπαουτίστα. Νωρίτερα είχε αποκλείσει Μάρεϊ, Ντελμπόνις και Σβάρτσμαν, οπότε είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για τον Γάλλο.

Ο Γκοφέν πέρασε χωρίς αγώνα από τον Νισιόκα, ενώ νωρίτερα είχε αποκλείσει Φριτζ, Πέγια και Μαναρινό. Στα μεταξύ τους είναι στο 1-1. 7/5, 6/2 για τον Γκοφέν πρόπερσι, ενώ πέρυσι ο Γκασκέ πήρε ρεβάνς με 6/4, 0/6, 6/3. Δυνατό φαβορί για τους μπουκ ο Γκοφέν βάσει αποδόσεων (1.53 – 2.50), αλλά σύμφωνα με το ιστορικό και τα χαρακτηριστικά τους, το ματς είναι ανοιχτό σε κάθε ενδεχόμενο.

Σίγουρα λίγο πιο ξεκούραστος ο Γκοφέν, καθώς του προέκυψε ρεπό, όμως ο αντίπαλός του διανύει πολύ καλή περίοδο, έχει ρυθμό, με ρεκόρ 6-1 στη σκληρή επιφάνεια και το σετ των αποδόσεων τον υποτιμά. Θα ήταν πιο ρεαλιστικό κοντά στο 1.75 – 2.05, αλλά συμβαίνουν αυτά… Μέσα στον Αύγουστο, ο Γκασκέ νίκησε Περ, Νισικόρι και τώρα τον Μπαουτίστα. Παίζει καλά ο Γάλλος και αξίζει η κόντρα στο φαβορί.

Πηγή: bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από