Με ρίσκο για το προκλητικό το 2.31

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το σημερινό κουπόνι.

Πολύ καλά πήγε η χθεσινή μέρα, με τις δύο επιλογές να επιβεβαιώνονται, αρχικά το Τορόντο έκανε… παρέλαση στην έδρα του Σινσινάτι και στη συνέχεια το Πόρτλαντ έκανε τρομερή ανατροπή στο φινάλε για το 2-1. Πάμε στα σημερινά, όπου στο πρόγραμμα υπάρχουν εθνικές ομάδες.

Η πρωτοπόρος του ομίλου Ιταλία, έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής με 5/5 νίκες και πάει σε μια δυνατή έδρα, για να κάνει ένα βήμα ακόμα προς την πρόκριση. Σαφώς και υπερτερεί σε ρόστερ και ποιότητα, αλλά η Φιλανδία μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά πράγματα και είναι στη 2η θέση του ομίλου, με μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης.

Με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα σήμερα, θα βάλουν άλλο ένα «λιθαράκι» για την πρόκριση. Είναι οργανωμένη ομάδα, που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και με τον Πούκι σε τρομερή κατάσταση, μπορεί να βάλει γκολ στους Ιταλούς, οι οποίοι με την σειρά τους δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν με την ποιότητα που έχουν μεσοεπιθετικά.

Έτσι λοιπόν, πάω στην επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, κάτι που γνωρίζω ότι έχει ρίσκο, αλλά στο 2.31 έχω όλη την καλή διάθεση να το ποντάρω.

Πηγή: Bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από