Αυτό που ξέρει καλύτερα

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

To 1 DNB του 2.22 ήρθε στο Αλβανία-Ισλανδία 4-2 την Τρίτη, με τους Αλβανούς να προηγούνται δύο φορές για να νικήσουν με 4-2 στο τέλος, δικαιώνοντας τη στήλη που τόνιζε ότι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Στο Μπράιτον-Μπέρνλι σήμερα στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ καμία ομάδα δεν παίζει το τελευταίο της χαρτί αφού μόλις 4 αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί, , το καλό… χαρτί όμως της Μπέρνλι είναι η άμυνα και σε αυτή αναμένεται να στηριχθεί. Με τους «γλάρους» να προσπαθούν να παίξουν πιο ανοικτά η εποχή Πότερ δεν είναι εύκολη, η Μπέρνλι μπορεί ακόμα και το διπλό, αφού κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, παίζει άμυνα.

Αυτό που συνηθίζει είναι τα 2-3 γκολ και το έχει φέρει και στα 4 ματς που έχει δώσει, είτε είναι νίκη με 3-0 επί της Σαουθάμπτον, ήττα με το ίδιο σκορ από τη Λίβερπουλ, 1-1 με τη Γουλβς, ήττα με 2-1 από την Άρσεναλ. Έχει πολλές πιθανότητες να το φέρει και σήμερα κόντρα στη Μπράιτον, που το έχει με τη σειρά της στα 3 από τα 4 ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα. Είναι από τις αγαπημένες επιλογές της στήλης, τα 2-3 γκολ στο 2.00 αξίζουν το ρίσκο.

Πηγή: Bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από