Βασικό σημείο στην Τσβάιτε

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από την Γερμανία.

Πετύχαμε 2/3 σημεία την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ. Ειδικά το Χ2 της Μπράγκα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο. Έλειπε το Over 2,5 στο Λίντσερ – Ρόζενμποργκ.

Επιστροφή στην… καθημερινότητα.

ΒΕΧΕΝ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Η εκ των πρωτοπόρων της Τσβάιτε Λίγκα, Μπίλεφελντ αντιμετωπίζει τη Βέχεν στο Βίζμπαντεν. Αήττητη η μία, χωρίς νίκη η άλλη. Βασικά η Βέχεν έχει αρπάξει μόνο μία ισοπαλία σε 6 αγώνες, έχει δεχτεί 18 γκολ και σκόραρε μόλις επτά. Η Αρμίνια με τη σειρά της είναι ομάδα που σωστά βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Ποιοτική και αποτελεσματική.

Προέρχεται από το 2-0 μέσα στο Αννόβερο, ένα ακόμα ματς όπου απέδειξε πόσο έτοιμη είναι για να πετύχει τον εφετινό στόχο της. Οι Κλος και Φόγκλζαμερ βρίσκουν δίχτυα. Η Βέχεν το πάλεψε την περασμένη αγωνιστική με την Γκρόιτερ. Στο 80’ ήταν 1-0, αλλά ηττήθηκε με 2-1. Άλλαξε σύστημα. Ίσως φανεί ανταγωνιστική.

Εντούτοις η Αρμίνια δεν αφήνει τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΛΕΙΨΙΑ

Όποτε κοντράρουμε τη Βέρντερ Βρέμης, μας τα «χαλάει». Και με την Άουγκσμπουργκ και με την Ουνιόν Βερολίνου επικράτησε με 3-2 και 2-1 αντίστοιχα. Τώρα αντιμετωπίζει τη Λειψία και έχει θετική παράδοση απέναντί της. Η ουσία είναι πως όσο σκεφτόμαστε τις απουσίες της, τόσο δεν μπορούμε να προσπεράσουμε το γεγονός ότι ξεπερνάμε πλέον την έννοια του νοσοκομείου. Δύο καλούς φορ είχε και αυτοί τραυματίστηκαν.

Ο πολύ καλός Οσάκο και ο φορ-κορυφής Φίλκρουγκ. Βάζουμε και την απουσία 4 στόπερ, που σημαίνει ότι θα παίξει πάλι με εναλλακτική άμυνα. Η Λειψία μπορεί να έχει την κούραση από το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό ήταν την Τρίτη. Παραμένει αήττητη και θέλει φυσικά να μείνει πρωτοπόρος στην κατηγορία. Λείπουν 2-3 παίκτες, αλλά και πάλι. Ο Νάγκελσμαν θα κάνει έξυπνο ροτέισον και η νίκη της Λειψίας είναι λογική.

ΤΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ

Πολλά υποψήφια ματς για να μπουν γκολ. Ειδικά το πως σκοράρει στην αρχή κάθε φορά η Πάντερμπορν είναι εντυπωσιακό. Όπως και το Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ είναι ότι πρέπει για να σκοράρουν αμφότερες. Ούτε την Ουνιόν αποκλείουμε να βρει γκολ στην αφερέγγυα Λεβερκούζεν.

Από την Τσβάιτε Λίγκα η Γκρόιτερ Φιρτ είναι σε καλό μομέντουμ και η Στουτγκάρδη επιρρεπής στην άμυνα, αν και στις κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα σύστημα, για να δούμε στο τέλος τι έχουμε κερδίσει.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από