Οι αντοχές Γερμανών και Σλοβένων…

Οι προτάσεις του Α. Λιάσκου από τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο βόλεϊ.

Η Ιταλία πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Ευρωβόλεϊ, χωρίς να μας κάνει τη… χάρη που θέλαμε στο πρώτο σετ. Σήμερα διεξάγονται δύο παιχνίδια για τη φάση των 8 και άλλα δύο θα γίνουν αύριο. Πολωνία και Γερμανία τίθενται αντιμέτωπες στην Ολλανδία, ενώ στο Ρωσία – Σλοβενία οι Ρώσοι αναφέρονται τυπικά ως γηπεδούχοι, αφού ο αγώνας γίνεται στη Λιουμπλιάνα.

Για την ισχύ της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Πολωνίας, η οποία έχει στις τάξεις της τον Κουβανό σούπερ σταρ Λεόν (τυπικά… Πολωνός) έχουμε αναφερθεί πρόσφατα. Αξίζει πάντως να σταθούμε στη Γερμανία, η οποία δεν ανήκει στις υπερδυνάμεις του παγκόσμιου βόλεϊ, ωστόσο τα πηγαίνει καλά σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά. Οι Γερμανοί νίκησαν το Σάββατο 3-1 την Ολλανδία, η οποία έπαιζε μπροστά στο κοινό της. Αν μη τι άλλο, μπορούν να δυσκολέψουν τους Πολωνούς και ίσως το ματς να μην τελειώσει στα 3 σετ…

Οι Σλοβένοι συνάντησαν τη Ρωσία και πριν από λίγες ημέρες, στο ματς για τον τρίτο όμιλο και γνώρισαν την ήττα με 3-0, χάνοντας όλα τα σετ με 25-21! Τώρα πρόκειται για νοκ – άουτ παιχνίδι και περιμένουμε από τη Σλοβενία να… αντισταθεί περισσότερο. Μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι σε μια πανίσχυρη αντίπαλο, ωστόσο δίνουμε στους Σλοβένους προβάδισμα 15.5 πόντων και… ελπίζουμε.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από