Ίσως και κορυφή απόψε

Με το ποδόσφαιρο της Γηραιάς Αλβιώνας καταπιάνεται ο Λάμπρος Λυριτζής και καταθέτει τις στοιχηματικές προτάσεις του.

Στην τελευταία μας επαφή προχθές η Κρεμονέζε είχε πάρει τον βαθμό που χρειαζόταν στην έδρα της Τράπανι, επιβεβαιώνοντας την διπλή ευκαιρία υπέρ της. Μου τα χάλασε η Ρόμα που έμεινε στο μηδέν κόντρα στην Αταλάντα, σε μία μεσοβδόμαδη αγωνιστική στην Serie A που έσπασαν αρκετά δυνατά στηρίγματα.

Η Στόουκ υποδέχεται απόψε την Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα παιχνίδι που φαντάζει κομβικό για διαφορετικούς λόγους για τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη έπειτα από 8 αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ και μάλιστα έχουν ηττηθεί στις 6 εξ αυτών. Την Τρίτη αποκλείστηκαν από την Κρόουλι για το Λιγκ Καπ στα πέναλτι και το κλίμα βάρυνε περισσότερο. Ο αποψινός αγώνας αποτελεί λογικά την τελευταία ευκαιρία του Νέιθαν Τζόουνς για να ανατρέψει την κατάσταση. Σε περίπτωση νέας ήττας ή πιθανότατα και μη νίκης ο Ουαλός προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υπέστη βαριά ήττα την Τρίτη το βράδυ από την Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ αλλά μικρή σημασία έχει αυτό. Στόχος είναι η διεκδίκηση της ανόδου και οι 15 βαθμοί συγκομιδής έως τώρα κρίνονται ως ικανοποιητική απόδοση. Ο Λαμουσί έχει βρει τον τρόπο να σφίξει την άμυνα και στις δύο πρόσφατες αγωνιστικές η ομάδα του επικράτησε 1-0 των Σουόνσι εκτός έδρας και Μπάρνσλεϊ εντός. Επιπλέον έχει ήδη πανηγυρίσει διπλό επί της Φούλαμ και απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στις έδρες των Λιντς και Τσάρλτον.

Η εικόνα των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με το αρνητικό κλίμα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων δημιουργούν αξία στις αποδόσεις αουτσάιντερ της Νότιγχαμ και η διπλή ευκαιρία θα αποτελέσει την σημερινή επιλογή. Μάλιστα σε περίπτωση διπλού η ομάδα του Λαμουσί θα βρεθεί στην κορυφή, έστω και προσωρινά.

Πηγή: bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από