Η… κατάρα της 10ης αγωνιστικής

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

Τσάρλτον-Λιντς 1-0 το περασμένο Σάββατο, το γκολ στο 32’, πίεση και κυριαρχία από τη Λιντς, 19 σουτ (μόνο 4 στην εστία όμως) το δεύτερο γκολ που θέλαμε δεν ήρθε ούτε στις καθυστερήσεις, με μια εκπληκτική απόκρουση του γκολκίπερ της Τσάρλτον, άδοξα χάθηκαν τα 2-3 γκολ του 2.00.

Η Λιντς υποδέχεται απόψε τη Γουέστ Μπρομ, την πρωτοπόρο και μοναδική αήττητη ομάδα στην Τσάμπιονσιπ, η Μπρόμιτς όμως δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της να μείνει αήττητη τις 10 πρώτες αγωνιστικές, ήδη έχουν γίνει οι 9 πρώτες στην Τσάμπιονσιπ. Ο άσος δεν είναι άσχημος στο 1.80, η Λιντς διέλυσε πέρυσι τη Γουέστ Μπρομ με 4-0, αυτή ήταν όμως η μοναδική της νίκη στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με την Άλμπιον! H Λιντς έχει κερδίσει μόλις το ένα από τα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ είναι η ομάδα με τα λιγότερα εντός έδρας γκολ μέχρι στιγμής στην Τσάμπιονσιπ, ο συντελεστής της στα 3 εντός εδρας ματς είναι 3-3!

Με τον Μπίλιτς στον πάγκο η Μπρόμιτς ίσως σπάσει την «κατάρα» είναι πάντως σφιχτή εκτός έδρας δύσκολα ανοίγουν τα παιχνίδια της, στο 1-1 και το 2-0 τα τρία τελευταία. Δύσκολα θα ανοίξει και αυτό και πέρα από την… κατάρα της 10ης αγωνιστικής, με τη δυστοκία της Λιντς τα 2-3 γκολ στο 2.08 αξίζουν το ρίσκο.

Πηγή: Bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από