Αρκετά ψηλά το όριο των άσων

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το κουπόνι του τένις.

Πρώτη αγωνιστική στο Nitto Finals και ο Ράφα Ναδάλ θα αναμετρηθεί με τον Σάσα Ζβέρεφ. Ήταν ένα δύσκολο δεκαήμερο για τον Ισπανό, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ένα τράβηγμα στους κοιλιακούς. Για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση, σταμάτησε να δοκιμάζει σερβίς στην προπόνηση και μόνο το προηγούμενο τριήμερο σέρβιρε σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο ίδιος τόνισε ότι είναι πλέον έτοιμος, οπότε μπαίνει ως απόλυτο φαβορί στον αγώνα με τον Γερμανό, τον οποίο έχει νικήσει κάθε φορά που αντιμετώπισε (5-0).

Ο Ναδάλ είναι και πάλι στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, οπότε έχει το κίνητρο της συγκομιδής βαθμών, ωστόσο βρίσκεται σε ένα τουρνουά που δεν έχει κατακτήσει ποτέ σε 8 προσπάθειες. Γενικά, το κλείσιμο της σεζόν παραδοσιακά δεν είναι μια καλή περίοδος για τον Ισπανό. Με τα παραπάνω δεδομένα φαίνεται πως υπάρχουν οι συνθήκες για μια έκπληξη εις βάρος του Ναδάλ, ωστόσο κανείς δε μπορεί να πει ότι ο Ζβέρεφ είναι παίκτης εμπιστοσύνης. Αν ήταν στη θέση του ο Μεντβέντεφ ή ο Τσιτσιπάς θα είχαν καλύτερες πιθανότητες για να προβληματίσουν τον Ράφα. Τενίστας υψηλής ποιότητας, αλλά και μόνιμης αστάθειας ο Ζβέρεφ.

Με τη νίκη του Ναδάλ στο 1.44, σκέφτηκα ένα χάντικαπ υπέρ του Ζβέρεφ, ωστόσο το 2.5 δεν είναι ποτέ ασφαλές. Προτιμώ το ποντάρισμα στους άσους. Είναι ψηλά το όριο και δύσκολα θα το καλύψουν. Ο Ναδάλ δεν μπορεί να πιέσει στο σερβίς με το συγκεκριμένο πρόβλημα τραυματισμού και ταυτόχρονα μπορεί να αμυνθεί καλά, για να κρατήσει τον αντίπαλό του σε χαμηλό αριθμό.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από