ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Νέμαν Γκρόντνο: Δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Νέμαν Γκρόντνο (18:00): Μονό ματς από Λευκορωσία με δύο όχι και τόσο αδύναμες ομάδες…

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Νέμαν Γκρόντνο (18:00): Πάμε απευθείας στο… ψητό που λένε! Βλέπουμε τις αποδόσεις που δίνουν οι εταιρείες και απορούμε γιατί είναι τόσο μακρινές μεταξύ τους.

Σίγουρα η Μπάτε Μπορίσοφ έχει μεγαλύτερο κύρος ως ομάδα από τη Νέμαν Γκρόντνο, αλλά τουλάχιστον με τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας η διαφορά του δεν είναι τόσο μεγάλη. Δε δικαιολογεί δηλαδή το 1,38 ο άσος με το 8,50 του διπλού της αναμέτρησης.

Ανάμεσα σε δύο ομάδες τις οποίες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί στον πίνακα του πρωταθλήματος. Η Μπάτε βρίσκεται στην 5η θέση με 10 βαθμούς και η Νέμαν στη 11η με 8.

Από τη μία η Μπάτε προέρχεται από ήττα εκτός έδρας με 2-1 από τη χαμηλότερη στη βαθμολογία Σλάβια και η Νέμαν από εντός έδρας νίκη επί της Βίτεμπσκ η οποία είναι στην ίδια θέση με την Μπάτε.

Σακχτιόρ Β’-Ισλόχ Β’ (14:00): Δύο είναι οι επιλογές που δίνουμε εμείς για τη συγκεκριμένα αναμέτρηση. Έχουμε δύο σχεδόν ίδιες ομάδες και αυτό που θέλουμε αρχικά είναι το Χ στο ημίχρονο. Κάτι το οποίο βρίσκουμε στη Stoiximan στο 2,65.

 

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Νέμαν Γκρόντνο (18:00): Εμείς σε αυτό το ματς βλέπουμε ένα δυνατό παιχνίδι και όχι ένα απλό και εύκολο για τους γηπεδούχους. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε και εκεί θα στηριχτούν και τα προγνωστικά στοιχήματος που θα δώσουμε.

Πάμε στοίχημα με το ματς αυτό, λοιπόν, και αρχικά με το ημίχρονο του αγώνα. Το στοίχημα που προτείνουμε είναι ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2,27 στη Stoiximan.

Από εκεί και πέρα, πάμε στα γκολ του αγώνα και συγκεκριμένα στο under 2,5, το οποίο βρίσκουμε στο 1,77 και θεωρούμε καλή απόδοση. Η Μπάτε έχει συντελεστή γκολ σε 6 ματς 8-5 και η Νέμαν στα ίδια ματς 6-4.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Νέμαν Γκρόντνο (18:00): Τέλος, ως τρίτη επιλογή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πάμε στην έκπληξη. Διπλή ευκαιρία Χ2 στον αγώνα το οποίο δίνουν σε καλή απόδοση και συγκεκριμένα στο 3,05.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από