Με 2/4 επιλογές και -14.5 μονάδες έκλεισε η χθεσινή στήλη, πλήρωσαν το combo στη Μαδρίτη & το σκοράρισμα του Μερίνο, αλλά πήγαν κουβά ο άσος της Γιούβε και το Over 3 στο “Καραϊσκάκης”.
Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος
Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ
Το πιο άμεσο τακτικό πλάνο του Γκουαρδιόλα έχει βελτιώσει τους ανασταλτικούς δείκτες της Σίτι, την Κυριακή έδειξε ότι δεν θα διστάσει να δώσει μπάλα στους Γερμανούς. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την πολύ επικίνδυνη Μπόρνμουθ, ούτε στο “Θεράμικα” κινδύνευσε από τη Βιγιαρεάλ (0-2) μέχρι να οπισθοχωρήσει στο τελευταιο 20λεπτο.
Σε παιχνίδι χώρου ο Χάαλαντ δεν παίζεται, την πλήγωσε την πρώην του την τελευταία φορά (2022) που επισκέπτηκε το Etihad. Δύσκολα θα περιοριστεί συνολικά η δημιουργία της Σίτι, παρότι η φετινή έκδοση της Ντόρτμουντ είναι πιο στιβαρή στα μετόπισθεν. Ακραία αποτελεσματική η ομάδα του Κόβατς στα τρία πρώτα παιχνίδια της League Phase, σκόραρε 12 φορές σε μόλις 4.5 xGoals! Πιθανή μία αγγλική νίκη σε κοντρολαρισμένο τέμπο, επιλογή το 1 & Under 4.5 σε απόδοση 2.12.
Μπενφίκα – Λεβερκούζεν
“Τελικός” για την Μπενφίκα που δεν έχει ακόμα βαθμό στη League Phase, οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να μπει στην συζήτηση περί 24αδας. Σκοράρει με μεγάλη συνέπεια στο “Ντα Λουζ”, αλλά διόλου πείθει ότι μπορεί να κρατήσει χαμηλά τις γερμανικές απειλές.
Δεν έχει την πολυτέλεια να παίξει συντηρητικά η Λεβερκούζεν, πρέπει να ψάξει μία νίκη για να ρεφάρει τα προηγούμενα αποτελέσματα, οπότε αναμένεται πλούσιο ματς. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.95.
Κλαμπ Μπριζ – Μπαρσελόνα
Απέτυχαν οι Βέλγοι στις εξορμήσεις σε Μπέργκαμο (2-1) & Μόναχο (4-0), απέναντι στην Μπάγερν δεν κατάφεραν δημιουργήσουν τίποτα αξιόλογο επιθετικά. Στο Jan Breydel όμως είναι πολύ πιο ζωηρή η ομάδα του Χάγιεν, κάτι που φάνηκε στην 4αρα της πρεμιέρας επί της Μονακό.
Η Μπάρσα επέστρεψε στις νίκες την Κυριακή, αλλά ακόμα και η Έλτσε της δημιούργησε πολλές στιγμές στο transition. Θα ζοριστεί η άμυνα του Φλικ, η Κλαμπ Μπριζ παίζει γρήγορα στο χώρο και όσο είναι ακόμη φρέσκια μέσα στο ματς αναμένεται να απειλήσει αρκετά. Θα έχει γκολ το ματς, αξίζει το ρίσκο στο Goal/Goal πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 3.25.
Προγνωστικά Στοιχήματος
22:00 | Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 2.12)
22:00 | Μπενφίκα – Λεβερκούζεν ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 1.95)
22:00 | Κλαμπ Μπριζ – Μπαρσελόνα ➡ Goal/Goal στο 1ο ημίχρονο (απόδοση 3.25)
πηγή: bethome.gr