Στις 22 Φεβρουαρίου στο ΣτΕ η αίτηση αναστολής του Τούρκου αξιωματικού

Στις 22 Φεβρουαρίου η συζήτηση στο Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε σχηματισμό Ολομέλειας, η αίτηση αναστολής του Τούρκου συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, στον οποίο ανακλήθηκε η αίτηση ασύλου μετά από αίτημα του ελληνικού δημοσίου. Η κύρια αίτηση του στρατιωτικού θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ  στις 4 Μαΐου 2018. Και οι δύο αιτήσεις θα […]

Στις 22 Φεβρουαρίου η συζήτηση στο Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε σχηματισμό Ολομέλειας, η αίτηση αναστολής του Τούρκου συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, στον οποίο ανακλήθηκε η αίτηση ασύλου μετά από αίτημα του ελληνικού δημοσίου.

Η κύρια αίτηση του στρατιωτικού θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ  στις 4 Μαΐου 2018. Και οι δύο αιτήσεις θα συζητηθούν στην Ολομέλεια, υπό τον πρόεδρό της Νικόλαο Σακελλαρίου και με εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Διομήδη Κυριλλόπουλο.

Μέχρι να εκδοθεί η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, δεν θα δημοσιευτεί καμία απόφαση για χορήγηση ή μη ασύλου, από τις Ανεξάρτητες Επιτροπές Ασύλου, στις οποίες εκκρεμούν ακόμη οι αιτήσεις των υπολοίπων επτά Τούρκων στρατιωτικών.

Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού.

Πηγή: UNFOLLOW

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από