ΗΠΑ: Τα αίτια του πολύνεκρου φονικού στο Μόντερεϊ Παρκ αναζητούν οι Αρχές

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που εξετάζουν την υπόθεση, ο δράστης ενδέχεται να στόχευε την πρώην σύζυγό του.

Απαντήσεις για την επίθεση ενός ένοπλου άνδρα μέσα σε αίθουσα χορού στο Μόντερεϊ Παρκ αναζητά η αστυνομία της Καλιφόρνιας, προσπαθώντας να εντοπίσει τα κίνητρα του δράστη που οδήγησαν στο χαμό δέκα ανθρώπων.

Όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, ο 72χρονος Χου Καν Τραν είναι ο μοναδικός ύποπτος για τη σφαγή που διαπράχθηκε στην αίθουσα χορού Star Ballroom Dance Studio, κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης για τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο χώρος που σημειώθηκε η πολύνεκρη επίθεση είναι πολύ δημοφιλής κυρίως σε ηλικιωμένους ασιατικής καταγωγής, με τα θύματα του Τραν να είναι μεταξύ 50 – 80 ετών.

«Όλα είναι ανοιχτά»

Την Κυριακή, ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες Ρόμπερτ Λούνα είπε ότι «όλα είναι στο τραπέζι», αναφερόμενος στα αίτια της επίθεσης. Ωστόσο ο δήμαρχος του Μόντερεϊ Παρκ, ο Χένρι Λο, είπε στο NBC ότι οι Αρχές εξετάζουν ως πιθανό κίνητρο τις «προσωπικές σχέσεις» του δράστη. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τραν κατοικούσε στο Χέμετ της Καλιφόρνιας και σύχναζε στην αίθουσα χορού. «Είναι πιθανόν ο στόχος του να ήταν η πρώην σύζυγός του», σημείωσε ο Λο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από