Ισραήλ: Η απάντηση στην επίθεση στην Ιερουσαλή θα είναι «ισχυρή, γρήγορη και ακριβείας», λέει ο Νετανιάχου

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δηλώνει «έτοιμος» για οποιοδήποτε σενάριο.

Η απάντηση του Ισραήλ στην «τρομοκρατία», μετά τις δύο παλαιστινιακές επιθέσεις στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, η μία από τις οποίες προκάλεσε τον θάνατο επτά ανθρώπων, χθες κοντά σε συναγωγή, θα είναι «ισχυρή, γρήγορη και ακριβείας», δήλωσε το Σάββατο ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Η απάντησή μας θα είναι ισχυρή, γρήγορη και ακριβείας», δήλωσε ο πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους, πριν από την έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ, με θέμα την επίθεση της Παρασκευής.

«Δεν επιδιώκουμε την κλιμάκωση, αλλά είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε σενάριο», τόνισε ο Νετανιάχου, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για συνέχιση του κύκλου βίας στην περιοχή.

13χρονος Παλαιστίνιος ο δράστης της νέας επίθεσης

Ο δράστης της νέας επίθεσης, από την οποία τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι – πατέρας και γιος – το πρωί του Σαββάτου σε συνοικία της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, είναι ένας 13χρονος Παλαιστίνιος, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Πόλης του Δαβίδ, στην παλαιστινιακή συνοικία Σιλωάμ, και ο έφηβος «εξουδετερώθηκε και τραυματίστηκε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από